Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Meincke Sif)

Adam Lebech stopper som direktør i DI Digital - har fået ny topstilling

Direktøren i DI Digital, Adam Lebech, forlader arbejdsgiver- og interesseorganisationen til fordel for en ny topstilling.

Adam Lebech stopper som direktør i DI Digital. 

Han skifter til stillingen som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Det oplyser Digitaliseringsstyrelsen. 

I det nye job kommer Adam Lebech til at arbejde tæt sammen med styrelsens nye direktør, Rikke Hougaard Zeberg.

Hun blev i sidste måned udpeget som ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen, efter at Lars Frelle-Petersen tidligere i år fik nyt job i Finansministeriet: 

Ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen: Hun afløser Lars Frelle-Petersen

”Det er sjældent, at man kan finde en profil, som matcher forventningerne i et stillingsopslag 100 pct. Men det synes jeg faktisk, at vi er lykkedes med her. Adam har solid erfaring med digitalisering og it," udtaler Rikke Hougaard Zeberg om valget af Adam Lebech. 

"Han kender både den politiske dagsorden og de bureaukratiske embedsmandsdyder. Men er også oprigtigt interesseret i it og er kompetent når det gælder fx at drive store it-projekter og arbejde med effektiv systemforvaltning. Og så er han en erfaren leder. Han kan dermed sætte sig i stolen fra dag et," lyder det videre fra Rikke Hougaard Zeberg.

Adam Lebech havde før posten i DI Digital en række lederstillinger i It- og Telestyrelsen og Økonomi- og Indenrigsministeriet.

"Han startede karrieren i Finansministeriet i Den digitale taskforce i 2001 og har dermed været med siden de første digitaliseringsstrategier så dagens lys," skriver Digitaliseringsstyrelsen.

Læs også:

Ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen: Hun afløser Lars Frelle-Petersen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere