Artikel top billede

Adam Lebech stopper som direktør i DI Digital - har fået ny topstilling

Direktøren i DI Digital, Adam Lebech, forlader arbejdsgiver- og interesseorganisationen til fordel for en ny topstilling.

Adam Lebech stopper som direktør i DI Digital. 

Han skifter til stillingen som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Det oplyser Digitaliseringsstyrelsen. 

I det nye job kommer Adam Lebech til at arbejde tæt sammen med styrelsens nye direktør, Rikke Hougaard Zeberg.

Hun blev i sidste måned udpeget som ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen, efter at Lars Frelle-Petersen tidligere i år fik nyt job i Finansministeriet: 

Ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen: Hun afløser Lars Frelle-Petersen

”Det er sjældent, at man kan finde en profil, som matcher forventningerne i et stillingsopslag 100 pct. Men det synes jeg faktisk, at vi er lykkedes med her. Adam har solid erfaring med digitalisering og it," udtaler Rikke Hougaard Zeberg om valget af Adam Lebech. 

"Han kender både den politiske dagsorden og de bureaukratiske embedsmandsdyder. Men er også oprigtigt interesseret i it og er kompetent når det gælder fx at drive store it-projekter og arbejde med effektiv systemforvaltning. Og så er han en erfaren leder. Han kan dermed sætte sig i stolen fra dag et," lyder det videre fra Rikke Hougaard Zeberg.

Adam Lebech havde før posten i DI Digital en række lederstillinger i It- og Telestyrelsen og Økonomi- og Indenrigsministeriet.

"Han startede karrieren i Finansministeriet i Den digitale taskforce i 2001 og har dermed været med siden de første digitaliseringsstrategier så dagens lys," skriver Digitaliseringsstyrelsen.

Læs også:

Ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen: Hun afløser Lars Frelle-Petersen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere