Artikel top billede

(Foto: Meincke Sif)

Adam Lebech stopper som direktør i DI Digital - har fået ny topstilling

Direktøren i DI Digital, Adam Lebech, forlader arbejdsgiver- og interesseorganisationen til fordel for en ny topstilling.

Adam Lebech stopper som direktør i DI Digital. 

Han skifter til stillingen som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Det oplyser Digitaliseringsstyrelsen. 

I det nye job kommer Adam Lebech til at arbejde tæt sammen med styrelsens nye direktør, Rikke Hougaard Zeberg.

Hun blev i sidste måned udpeget som ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen, efter at Lars Frelle-Petersen tidligere i år fik nyt job i Finansministeriet: 

Ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen: Hun afløser Lars Frelle-Petersen

”Det er sjældent, at man kan finde en profil, som matcher forventningerne i et stillingsopslag 100 pct. Men det synes jeg faktisk, at vi er lykkedes med her. Adam har solid erfaring med digitalisering og it," udtaler Rikke Hougaard Zeberg om valget af Adam Lebech. 

"Han kender både den politiske dagsorden og de bureaukratiske embedsmandsdyder. Men er også oprigtigt interesseret i it og er kompetent når det gælder fx at drive store it-projekter og arbejde med effektiv systemforvaltning. Og så er han en erfaren leder. Han kan dermed sætte sig i stolen fra dag et," lyder det videre fra Rikke Hougaard Zeberg.

Adam Lebech havde før posten i DI Digital en række lederstillinger i It- og Telestyrelsen og Økonomi- og Indenrigsministeriet.

"Han startede karrieren i Finansministeriet i Den digitale taskforce i 2001 og har dermed været med siden de første digitaliseringsstrategier så dagens lys," skriver Digitaliseringsstyrelsen.

Læs også:

Ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen: Hun afløser Lars Frelle-Petersen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere