Artikel top billede

(Foto: Meincke Sif)

Adam Lebech stopper som direktør i DI Digital - har fået ny topstilling

Direktøren i DI Digital, Adam Lebech, forlader arbejdsgiver- og interesseorganisationen til fordel for en ny topstilling.

Adam Lebech stopper som direktør i DI Digital. 

Han skifter til stillingen som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Det oplyser Digitaliseringsstyrelsen. 

I det nye job kommer Adam Lebech til at arbejde tæt sammen med styrelsens nye direktør, Rikke Hougaard Zeberg.

Hun blev i sidste måned udpeget som ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen, efter at Lars Frelle-Petersen tidligere i år fik nyt job i Finansministeriet: 

Ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen: Hun afløser Lars Frelle-Petersen

”Det er sjældent, at man kan finde en profil, som matcher forventningerne i et stillingsopslag 100 pct. Men det synes jeg faktisk, at vi er lykkedes med her. Adam har solid erfaring med digitalisering og it," udtaler Rikke Hougaard Zeberg om valget af Adam Lebech. 

"Han kender både den politiske dagsorden og de bureaukratiske embedsmandsdyder. Men er også oprigtigt interesseret i it og er kompetent når det gælder fx at drive store it-projekter og arbejde med effektiv systemforvaltning. Og så er han en erfaren leder. Han kan dermed sætte sig i stolen fra dag et," lyder det videre fra Rikke Hougaard Zeberg.

Adam Lebech havde før posten i DI Digital en række lederstillinger i It- og Telestyrelsen og Økonomi- og Indenrigsministeriet.

"Han startede karrieren i Finansministeriet i Den digitale taskforce i 2001 og har dermed været med siden de første digitaliseringsstrategier så dagens lys," skriver Digitaliseringsstyrelsen.

Læs også:

Ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen: Hun afløser Lars Frelle-Petersen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere