Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Fortalt til: Lars Jacobsen

Mennesker i IT
Udgivet 17. oktober 2017 kl. 11.54

Min første computer, da jeg studerede, var en IBM Systems/360, som var på størrelse med et hus. Men det var SÅ spændende, og da jeg var færdig, kunne jeg kalde mig 'rocket scientist'.

Der en dårlig film på vej i USA om, hvorvidt vi faktisk landede på månen eller ej. Det er noget vrøvl. Jeg var der - jeg arbejdede også på Apollo-missionen. 

Jeg kom til Californien, før der var et Silicon Valley, og lige da den personlige computer og internettet blev født. Jeg startede min karriere på Standford Research Institute, og der havde vi store visioner.

Faktisk var vi node nummer 2 på det, som dengang hed Arpanet. Det, som nu er internettet.

Så man kan sige, at jeg har været online siden 1972. Dengang var vi en lille gruppe - og i dag er der måske 300 af os, som stadig er i live.

Allerede dengang havde vi et laboratorium for kunstig intelligens, et til robotter og et for menneske-maskine-interaktion. Der, hvor computermusen blev opfundet.

Og ja, jeg er måske den ældste person i Silicon Valley.

Peter Schwartz
Futurist og Senior Vice President, Strategic Planning, hos Salesforce 


Flere mennesker i IT Om mennesker i itCIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.