Artikel top billede

It-sikkerhedsfirmaer får 365 millioner kroner til at hyre nye folk og udvikle teknologi: Kæmpe EU-lån skal styrke europæiske virksomheder mod amerikanske konkurrenter

Den Europæiske Investeringsbank har postet 49 millioner Euro i to svenske sikkerhedsfirmaer. Pengene skal bruges til at rekruttere nye folk og styrke den europæiske sikkerhedsbranche overfor amerikanske konkurrenter.

Den svenske it-sikkerhedsbranche har modtaget en betragtelig investering fra EU.

Den Europæiske Investeringsbank (EIB) har postet 365 millioner kroner i to svenske sikkerhedsfirmaer i form af langsigtede lån, som virksomhederne skal bruge til at udvikle ny teknologi og ansætte nye folk.

Det drejer sig om sikkerhedsfirmaerne Nexus og Clavister, der er kendte for at producere henholdsvis identitetsløsinger og netværkssikkerhed til virksomheder.

Nexus har fået den største investering på 29 millioner Euro, der blandt andet skal bruges til at udvikle identitetsstyring til IoT-enheder.

"Denne form for finansiering giver en langsigtet stabilitet. Identitetsstyring er stadigvæk på et tidligt stadie, og ikke mindst indenfor IoT ser vi store anvendelsesmuligheder,” siger vicedirektør Lars Pettersson til Computersweden.

EIB lægger vægt på, at investeringen vil betyde flere europæiske teknologi-arbejdspladser og styrke sikkerhedsbranchen i Europa.

“Sikring af netværk og informationssystemer i Europa er altafgørende for at holde gang i den digitale økonomi og sikre europæisk velstand. Jeg er stolt over vores støtte til innovative virksomheder, der kommer til at fremme de digitale evner i Europa, skabe kvalificeret arbejdskraft og gøre vores digitale liv sikrere,” siger Alexander Stubb, der er Vice President i EIB.

Læs også: Svensk sikkerhedsfirma åbner dansk kontor
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.