Artikel top billede

Analytikere undrer sig over TDC-køberes planer med TDC - kan ikke se hvordan det kan hænge sammen

En række teleanalytikere kan ikke helt forstå, hvordan de måske kommende ejere af TDC's plan hænger sammen.

En række analytikere undrer sig i Børsen over, hvordan TDC-bejlerne ATP, PKA, PFA og Macquarie kan regne sig frem til, at købet af TDC kan blive en god forretning.

Pensionskasserne og den australske kapitalfond- meddelte i forbindelse med fremlæggelsen af deres tilbud i forrige uge, at de vil dele TDC op i to - en del med infrastruktur og en del med resten.

Køberne er især interesserede i infrastrukturdelen.

“Men hvilke håndtag vil man hive i for på én og samme tid at investere mere, end TDC har gjort det hidtil, hæve overskudsgraden betydeligt og undlade at fyre folk?,” spørger Børsen.

Og det har senioranalytiker Morten Imsgard fra Sydbank svært ved at se.

“Var det nemt, havde TDC nok allerede gjort det. Så det virker som et meget ambitiøst projekt, når man skal sælge kapacitet i nettene til regulerede priser. Jeg tror ikke, at politikerne vil finde sig i det, hvis basisproduktet bliver dyrere," siger han til avisen.

Teleanalytiker John Strand samt Alm. Brand-analytiker Michael Friis Jørgensen ligger på samme kurs. Pensionskasserne meddeler, at de er ‘helt trygge’ ved planerne.

Læs også: 

[b]Her er pensionskassernes plan med at købe TDC: Står klar til at investere massivt i mobil- og bredbånd[/b]

TDC varsler afskedigelser af 350 medarbejdere

Pensionskasserne forhøjer tilbud på TDC til mere end 40 milliarder kroner: Nu anbefaler bestyrelsen et salg

Få overblikket: Her er op og ned i balladen om TDC's fremtid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere