Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Ny investeringsfond står klar med milliard-beløb til danske tech-virksomheder

Investeringsfonden Verdana Edda står klar til at investere i danske teknologi-virksomheder med vækstpotentiale. Det er planen, at fonden skal investere én milliard kroner over de næste tre år.

Den ny-stiftede danske investeringsfond Verdane Edda har planer om at investere én milliard kroner i danske tech-virksomheder i løbet af en tre-årig periode.

Det skriver Børsen.

Ifølge Børsen bygger den nye fond blandt andet på forventningen om, at vi kommer til at se en langsigtet strukturel vækst, der kommer til at bygge på fremvæksten af ny teknologi.

Bjarne Lie, der er administrerende direktør for Verdane Capital der står bag den nye fond, fortæller til Børsen, at fonden har fokus på teknologibaseret vækst-virksomheder

"Vi ser gerne, at iværksætterne tager en rejse til sammen med os, inden selskabet bliver solgt til store, globale aktører,"siger han til Børsen

Den nye fond er ifølge Børsen på 2,2 milliard og kommer til at investere op mod 400 millioner kroner i hvert enkelt selskab.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere