Artikel top billede

Ny investeringsfond står klar med milliard-beløb til danske tech-virksomheder

Investeringsfonden Verdana Edda står klar til at investere i danske teknologi-virksomheder med vækstpotentiale. Det er planen, at fonden skal investere én milliard kroner over de næste tre år.

Den ny-stiftede danske investeringsfond Verdane Edda har planer om at investere én milliard kroner i danske tech-virksomheder i løbet af en tre-årig periode.

Det skriver Børsen.

Ifølge Børsen bygger den nye fond blandt andet på forventningen om, at vi kommer til at se en langsigtet strukturel vækst, der kommer til at bygge på fremvæksten af ny teknologi.

Bjarne Lie, der er administrerende direktør for Verdane Capital der står bag den nye fond, fortæller til Børsen, at fonden har fokus på teknologibaseret vækst-virksomheder

"Vi ser gerne, at iværksætterne tager en rejse til sammen med os, inden selskabet bliver solgt til store, globale aktører,"siger han til Børsen

Den nye fond er ifølge Børsen på 2,2 milliard og kommer til at investere op mod 400 millioner kroner i hvert enkelt selskab.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere