Artikel top billede

Ny investeringsfond står klar med milliard-beløb til danske tech-virksomheder

Investeringsfonden Verdana Edda står klar til at investere i danske teknologi-virksomheder med vækstpotentiale. Det er planen, at fonden skal investere én milliard kroner over de næste tre år.

Den ny-stiftede danske investeringsfond Verdane Edda har planer om at investere én milliard kroner i danske tech-virksomheder i løbet af en tre-årig periode.

Det skriver Børsen.

Ifølge Børsen bygger den nye fond blandt andet på forventningen om, at vi kommer til at se en langsigtet strukturel vækst, der kommer til at bygge på fremvæksten af ny teknologi.

Bjarne Lie, der er administrerende direktør for Verdane Capital der står bag den nye fond, fortæller til Børsen, at fonden har fokus på teknologibaseret vækst-virksomheder

"Vi ser gerne, at iværksætterne tager en rejse til sammen med os, inden selskabet bliver solgt til store, globale aktører,"siger han til Børsen

Den nye fond er ifølge Børsen på 2,2 milliard og kommer til at investere op mod 400 millioner kroner i hvert enkelt selskab.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere