Artikel top billede

AMD klar med opdateringer, der beskytter mod Spectre - men der kan gå lang tid, før du får dem

Både Microsoft og AMD her i denne uge lanceret patches, der skal adressere de komplekse sårbarheder. Men du er afhængig af din leverandør for at få AMD-opdateringen.

Sårbarhederne Meltdown og Spectre har sendt både hardware- og softwareproducenter på overarbejde for at sikre deres produkter, og specielt Intel og AMD har haft travlt.

Det har vist sig at være lettere sagt end gjort at lappe sikkerhedshullerne, men i denne uge har AMD lanceret en opdatering, der adresserer den såkaldte “variant 2” af Spectre.

Microsoft patchede sårbarheden i denne uges “patch tuesday”, og i et blogindlæg fortæller AMDs CTO, Mark Papermaster, at AMD har lanceret ny CPU-firmware, der adresserer samme variant af Spectre.

Udmeldingen betyder dog langt fra, at du med det samme kan downloade den relevante software direkte fra AMD.

“AMD-kunder kan installere mikrokoden ved at downloade BIOS-opdateringer fra PC- og serverproducenter samt bundkortleverandører. Hold øje med opdateringer fra din leverandør,” skriver Mark Papermaster.

Den nye kode fra AMD beskytter CPUer fra 2011 og frem.

Intel opgav for nylig at beskytte en række af sine processorer mod Spectre.

Det kan du læse meget mere om her: Intel opgiver at beskytte processorer mod Spectre og Meltdown
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere