Artikel top billede

Kasper Hulthin, medstifter af Peakon, står over for noget af en udfordring: I løbet af 2018 skal han næsten fordoble antallet af medarbejdere i selskabet. Foto: Christoffer Lund-Hansen (Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Dansk it-firma skal ansætte 80 medarbejdere på et år - uden at være lønførende: "Det er en kæmpe udfordring - vi leder specifikt efter de bedste folk"

Interview: Peakon skal i løbet af et år gå fra at være i underkanten af 100 medarbejdere til op imod 180 ansatte fordelt på tre forskellige kontinenter. Selskabet vil hyre "fra den øverste hylde" men er ikke lønførende og skal primært rekruttere fra en branche, der mangler arbejdskraft: "Der er ingen tvivl om, at det er en kæmpe udfordring at skulle hyre så mange folk," siger direktør Kasper Hulthin.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Historien om, hvordan Peakon næsten vil fordoble antallet af sine medarbejdere på et år uden at være lønførende
  • Indsigt i virksomhedens medarbejderkultur
  • Overblik over hvilke medarbejdere selskabet specifikt søger
710
3:45 min
Det danske it-selskab Peakon har haft en massiv vækst siden begyndelsen af 2015, men står nu over for en kæmpe udfordring: I løbet af det kommende år skal virksomhedens medarbejderstab udvides fra små 100 mand til at tælle mellem 160 og 180 mand på verdensplan.

En næsten fordobling af medarbejderstaben kan i sig selv være udfordrende, men udfordringen bliver ikke mindre af, at Peakon går efter de bedste folk i en it-verden, hvor der er mangel på arbejdskraft.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter