Artikel top billede

10 attraktive virksomheder leder efter nye it-folk: Lokker med personalegoder ud over det sædvanlige

Bordtennis, biografture, løbeklubber eller noget helt fjerde – her er 10 virksomheder, som søger stærke nye it-kræfter og kan tilbyde deres nye kollega personalegoder udover det sædvanlige.

Find blandt andet job i Netcompany, Magnetix og Ordbogen.

Mjølner søger en C ++-applikationsudvikler, Aarhus N

Bliv en del af et fagligt og socialt fællesskab som C++ applikationsudvikler hos en af Danmarks bedste it-arbejdspladser - Mjølner Informatics.

Vores sociale fællesskab er stærkt både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer.

Vi afholder fredagsbarer og flere årlige fester og huser både en film- og en løbeklub og rummer gerne endnu mere.

Læs mere om jobbet her.

Magnetix søger en sitecore developer, København

Er du hardcore til at udvikle komplekse CMS-projekter på Sitecore-platformen? Og ser du det som din fornemste opgave at skabe løsninger, der leverer maksimal forretningsværdi for kunden?

Så er du måske en af de webudviklere, vi har brug for i Magnetix. Som medarbejder hos os kan du blandt meget andet nyde godt af:

Medarbejderudvikling i form af talentprogrammer og individuelle uddannelser, Danmarks bedste kantine, hvor der serveres både morgenmad og frokost med mulighed for take-away, fredagsbar og vinklub og meget mere.

Læs mere om jobbet her

DLR søger en erfaren systemudvikler til DLR’s it-afdeling, København

Har du lyst til at arbejde som systemudvikler med forretningen helt tæt på – endda i samme bygning så læs gerne videre. DLR har bestemt også noget til dig - først og fremmest rigtig gode kollegaer – det er guld værd.

Oven i det vil du både fagligt og personligt have muligheden for at udvikle dig.

Og det er vigtigt at nævne vores gode kantine, DLR´s egen fredagsbar hver anden måned, pensionsordning, sundhedsforsikring samt sociale arrangementer fordelt over året.

Læs mere her

Netcompany søger dynamics NAV-konsulenter, København

Det er store, betydningsfulde opgaver, der ligger foran os i Netcompany. Derfor søger vi erfarne ERP-konsulenter, der brænder for at skabe enestående løsninger, der gør en forskel for vores mange kunder.

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i it-branchen, som prioriterer det sociale højere end os.

Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, gamingnights, wakeboard og meget andet.

Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Læs mere om jobbet her

Twins consulting are seeking on behalf of Chr. Hansen a digital workplace architect, Hørsholm

You will have the overall responsibility for the client platform. You will develop and deliver solutions to how we deploy and maintain our clients and applications, provide ongoing technical consultancy in relation to new Workplace projects and generally professionalize how we run our end-user/client computing.

We offer for instance exciting challenges and great responsibility, staff clubs, e.g. wine, go-kart, horse riding and much more, formidable canteen arrangement – with a dedicated chef and fitness arrangements.

Read more here

Kosan Crisplant søger en ERP-supporter, Skejby

På vores hovedkontor i Skejby søger vi en kreativ ERP-supporter, der kan hjælpe os med at optimere og understøtte driften af vores primære ERP-system, IFS Application.

Du får en helt central rolle i vores procesoptimeringsteam, der er ansvarlig for interne arbejdsprocesser, kvalitetsstyringsværktøjer samt drift og optimering af vores ERP-system.

Pakken indeholder desuden en række attraktive personalegoder, herunder pensionspakke, sundheds- og ulykkesforsikring, sund og velsmagende frokostbuffet samt diverse tilbud inden for indkøb, fitness, massage o.a.

Læs mere om jobbet her

VP Securities søger en systemudvikler, København

Kickstart din karriere i VP SECURITIES - På vores lyse og moderne kontorer på Islands Brygge bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der er plads til bordfodbold og fredagsbar.

Her træder du ind i Technology & Platform, hvor du indgår i en af vores fire systemudviklingsafdelinger.

Som en fast del af et team på 10-12 kolleger er du med til at udvikle sikre og højt ydende forretningsapplikationer i vores backend- og frontendsystemer.

Vi arbejder Scrum-inspireret, og du vil få rig mulighed for at levere end-to-end-løsninger og blive udfordret som fullstack-udvikler.

Læs mere her

Ordbogen søger en DevOps, Odense

Vi leder efter en erfaren DevOps til vores kontor i Odense. Med reference til IT-chefen bliver du en del af vores it-afdeling, der består af 30 engagerede mennesker, der arbejder med alt fra udvikling, design, infrastruktur til projektledelse.

Vi ønsker os en ny kollega, der er klar til at deltage i driften af vores produkter, og som er klar til både store og små udfordringer med frihed under ansvar.

Vi giver dig løn efter kvalifikationer, frokostordning, pension, sundhedsordning, masser af sociale aktiviteter som for eksempel Nintendo Wii, fredagsbar og fælles biografture og selvfølgelig alt det kaffe og cola, du kan drikke.

Læs mere om jobbet her

CubeIO søger en backendudvikler, Høje Taastrup

Vi, CubeIO A/S, søger engagerede og passionerede udviklere, der gerne vil være en del af et mindre hold, som i fællesskab står for arkitektur/design, udvikling og test af nye og avancerede løsninger, som udgør markedets mest innovative og tekniske platform for mobiltelefoni.

Vi byder på fantastiske faciliteter i form af eksempelvis en lækker kantineordning, bad, opholdsrum med blandt andet bordtennis og pool-bord, fredagsbar og diverse fællesarrangementer som sommerfest og julefrokost.

Læs mere om jobbet her

Energinet søger en dynamisk it service level manager, Fredericia

Du bliver en del af it-afdelingen IT Service Management (ITSM), som er ansvarlig for udvikling og drift af IT Service Management-processerne i Energinets omfattende it-organisation - og har ligeledes ansvaret for systemunderstøttelse af området i ServiceNow.

Du kan se frem til et alsidigt job i en it-organisation, som tæller ca. 150 medarbejdere i Danmark samt et off-shore-kontor i Manila.

Vi lægger stor vægt på din trivsel og udvikling og tilbyder, ud over en konkurrencedygtig løn, gode personaleforhold med blandt andet fitness, forsikringer, kantine, multimediepakke og ikke mindst en meget aktiv personaleforening.

Læs mere om jobbet her

Hvis disse stillinger ikke fanger din interessere, kan du finde mange andre spændende jobstillinger på it-jobbank. Klik her

Går du med overvejelser om et muligt jobskifte, kan du nemt via dette link oprette en "Jobagent", der matcher dine kompetencer.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.
Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere