Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Alle Twitter-brugere bør skifte kode efter ‘glitch' / Kinesisk mobilkæmpe på vej til Danmark / Huawei: Vi har vildt salg i Danmark af P20 Pro

Alle Twitter-brugere bør skifte kode efter ‘glitch.' Kinesisk mobilkæmpe på vej til Danmark. Huawei: Vi har vildt salg i Danmark af P20 Pro. Aarhusianske Impact jubler - men mangler medarbejdere. SAP ansætter dansker som nordisk chef.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over it-nyhederne fredag morgen v/ morgen-briefing-bestyrer Dan Jensen.

Alle Twitter-brugere bør skifte kode efter ‘glitch'

Twitter opfordrer alle brugerne til omgående at skifte kode, efter password for samtlige 330 millioner brugere har ligget åbent fremme i angiveligt flere måneder på et internt system på grund af en teknisk fejl.

Ifølge Twitter er problemet blevet løst nu, og intet tyder på, at noget er blevet hugget, men da man jo aldrig kan vide, bør alle skifte password.

Du kan læse mere om situationen hos Twitter i denne blogpost fra Twitter: Keeping your account secure.

Kinesisk mobilkæmpe på vej til Danmark

Den kinesiske mobilkæmpe Xiaomi er på vej til Danmark, hvor selskabet har indgået aftale med mobilselskabet 3, som skal sælge Xiaomi-telefoner i blandt andet Danmark og Sverige, skriver Mobil.nu

I dag er Spanien det eneste europæiske land, som Xiaomi er tilstede i. Dog er det muligt at købe telefonerne over nettet.

Det kinesiske selskab er verdens fjerde største mobilproducent efter Samsung, Apple og Huawei.

Det kan du læse mere om her: Mobilsalget falder for første gang nogensinde: To producenter haler kraftigt ind på Apple og Samsung.

Huawei: Vi har vildt salg i Danmark af P20 Pro

Kinesiske Huawei har følt sig ansporet til at udsende en pressemeddelelse om, at salget af den nye P20 Pro ‘er eksploderet’ i Danmark.

“P20 Pro blev allerede udsolgt efter blot et par uger på hylderne. Vi får nye leverancer hver uge, men de er stort set solgt på forhånd. Specielt efterspørgslen på farverne Twilight og Midnight Blue har overrasket både os og de danske operatører,” lyder det fra selskabet.

Du kan læse vores anmeldelse af telefonen her: Test: Kinas bedste smartphone hedder P20 Pro: Her overhaler Huawei både Apple og Samsung.

Aarhusianske Impact jubler - men mangler medarbejdere

Det aarhusianske konsulenthus Impact jubler over det bedste resultat nogensinde, men selskabet mangler medarbejdere, meddeler det i en pressemeddelelse.

Bruttofortjenesten blev på 84 millioner kroner. Resultatet før skat landede på 10,9 millioner kroner - en forbedring på 28 procent i forhold til året før.

“Nu går jagten ind på flere kvalificerede medarbejdere som led i rejsen mod international vækst inden for e-handel,” lyder det fra firmaet.

SAP ansætter dansker som nordisk chef

SAP har hyret 49-årige Jesper Dyhr som nordisk ansvarlig for Database & Data Management.

Han kommer fra en stilling som corporate vice president i Columbus. Han har tidligere været CE i Netgroup og har haft forskellige stillinger i IBM.

Han bliver den femte dansker i SAP’s nordiske ledelse, meddeler selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere