Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Alle Twitter-brugere bør skifte kode efter ‘glitch' / Kinesisk mobilkæmpe på vej til Danmark / Huawei: Vi har vildt salg i Danmark af P20 Pro

Alle Twitter-brugere bør skifte kode efter ‘glitch.' Kinesisk mobilkæmpe på vej til Danmark. Huawei: Vi har vildt salg i Danmark af P20 Pro. Aarhusianske Impact jubler - men mangler medarbejdere. SAP ansætter dansker som nordisk chef.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over it-nyhederne fredag morgen v/ morgen-briefing-bestyrer Dan Jensen.

Alle Twitter-brugere bør skifte kode efter ‘glitch'

Twitter opfordrer alle brugerne til omgående at skifte kode, efter password for samtlige 330 millioner brugere har ligget åbent fremme i angiveligt flere måneder på et internt system på grund af en teknisk fejl.

Ifølge Twitter er problemet blevet løst nu, og intet tyder på, at noget er blevet hugget, men da man jo aldrig kan vide, bør alle skifte password.

Du kan læse mere om situationen hos Twitter i denne blogpost fra Twitter: Keeping your account secure.

Kinesisk mobilkæmpe på vej til Danmark

Den kinesiske mobilkæmpe Xiaomi er på vej til Danmark, hvor selskabet har indgået aftale med mobilselskabet 3, som skal sælge Xiaomi-telefoner i blandt andet Danmark og Sverige, skriver Mobil.nu

I dag er Spanien det eneste europæiske land, som Xiaomi er tilstede i. Dog er det muligt at købe telefonerne over nettet.

Det kinesiske selskab er verdens fjerde største mobilproducent efter Samsung, Apple og Huawei.

Det kan du læse mere om her: Mobilsalget falder for første gang nogensinde: To producenter haler kraftigt ind på Apple og Samsung.

Huawei: Vi har vildt salg i Danmark af P20 Pro

Kinesiske Huawei har følt sig ansporet til at udsende en pressemeddelelse om, at salget af den nye P20 Pro ‘er eksploderet’ i Danmark.

“P20 Pro blev allerede udsolgt efter blot et par uger på hylderne. Vi får nye leverancer hver uge, men de er stort set solgt på forhånd. Specielt efterspørgslen på farverne Twilight og Midnight Blue har overrasket både os og de danske operatører,” lyder det fra selskabet.

Du kan læse vores anmeldelse af telefonen her: Test: Kinas bedste smartphone hedder P20 Pro: Her overhaler Huawei både Apple og Samsung.

Aarhusianske Impact jubler - men mangler medarbejdere

Det aarhusianske konsulenthus Impact jubler over det bedste resultat nogensinde, men selskabet mangler medarbejdere, meddeler det i en pressemeddelelse.

Bruttofortjenesten blev på 84 millioner kroner. Resultatet før skat landede på 10,9 millioner kroner - en forbedring på 28 procent i forhold til året før.

“Nu går jagten ind på flere kvalificerede medarbejdere som led i rejsen mod international vækst inden for e-handel,” lyder det fra firmaet.

SAP ansætter dansker som nordisk chef

SAP har hyret 49-årige Jesper Dyhr som nordisk ansvarlig for Database & Data Management.

Han kommer fra en stilling som corporate vice president i Columbus. Han har tidligere været CE i Netgroup og har haft forskellige stillinger i IBM.

Han bliver den femte dansker i SAP’s nordiske ledelse, meddeler selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere