Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Alle Twitter-brugere bør skifte kode efter ‘glitch' / Kinesisk mobilkæmpe på vej til Danmark / Huawei: Vi har vildt salg i Danmark af P20 Pro

Alle Twitter-brugere bør skifte kode efter ‘glitch.' Kinesisk mobilkæmpe på vej til Danmark. Huawei: Vi har vildt salg i Danmark af P20 Pro. Aarhusianske Impact jubler - men mangler medarbejdere. SAP ansætter dansker som nordisk chef.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over it-nyhederne fredag morgen v/ morgen-briefing-bestyrer Dan Jensen.

Alle Twitter-brugere bør skifte kode efter ‘glitch'

Twitter opfordrer alle brugerne til omgående at skifte kode, efter password for samtlige 330 millioner brugere har ligget åbent fremme i angiveligt flere måneder på et internt system på grund af en teknisk fejl.

Ifølge Twitter er problemet blevet løst nu, og intet tyder på, at noget er blevet hugget, men da man jo aldrig kan vide, bør alle skifte password.

Du kan læse mere om situationen hos Twitter i denne blogpost fra Twitter: Keeping your account secure.

Kinesisk mobilkæmpe på vej til Danmark

Den kinesiske mobilkæmpe Xiaomi er på vej til Danmark, hvor selskabet har indgået aftale med mobilselskabet 3, som skal sælge Xiaomi-telefoner i blandt andet Danmark og Sverige, skriver Mobil.nu

I dag er Spanien det eneste europæiske land, som Xiaomi er tilstede i. Dog er det muligt at købe telefonerne over nettet.

Det kinesiske selskab er verdens fjerde største mobilproducent efter Samsung, Apple og Huawei.

Det kan du læse mere om her: Mobilsalget falder for første gang nogensinde: To producenter haler kraftigt ind på Apple og Samsung.

Huawei: Vi har vildt salg i Danmark af P20 Pro

Kinesiske Huawei har følt sig ansporet til at udsende en pressemeddelelse om, at salget af den nye P20 Pro ‘er eksploderet’ i Danmark.

“P20 Pro blev allerede udsolgt efter blot et par uger på hylderne. Vi får nye leverancer hver uge, men de er stort set solgt på forhånd. Specielt efterspørgslen på farverne Twilight og Midnight Blue har overrasket både os og de danske operatører,” lyder det fra selskabet.

Du kan læse vores anmeldelse af telefonen her: Test: Kinas bedste smartphone hedder P20 Pro: Her overhaler Huawei både Apple og Samsung.

Aarhusianske Impact jubler - men mangler medarbejdere

Det aarhusianske konsulenthus Impact jubler over det bedste resultat nogensinde, men selskabet mangler medarbejdere, meddeler det i en pressemeddelelse.

Bruttofortjenesten blev på 84 millioner kroner. Resultatet før skat landede på 10,9 millioner kroner - en forbedring på 28 procent i forhold til året før.

“Nu går jagten ind på flere kvalificerede medarbejdere som led i rejsen mod international vækst inden for e-handel,” lyder det fra firmaet.

SAP ansætter dansker som nordisk chef

SAP har hyret 49-årige Jesper Dyhr som nordisk ansvarlig for Database & Data Management.

Han kommer fra en stilling som corporate vice president i Columbus. Han har tidligere været CE i Netgroup og har haft forskellige stillinger i IBM.

Han bliver den femte dansker i SAP’s nordiske ledelse, meddeler selskabet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere