Artikel top billede

Blockchain-rapport revser industrien: Størstedelen af de førende kryptovalutaer er ubrugelige

60 ud af de førende 100 blockchain-valutaer fungerer ikke, fastslår undersøgelse fra ’Invest in Blockchain’.

Til trods for efterårets boom indenfor kryptovalutaer står det skidt til med udviklingen af 60 af de 100 mest værdifulde kryptovalutaer på markedet i dag.

I en opgørelse af det krypto-fokuserede analyseinstitut ’Invest in Blockchain’ fremgår det, at 60 procent af de førende blockchain-baserede valutaer stadig ikke kan levere et fungerende produkt.

Det er til trods for, at de har rejst millioner af dollar til udvikling.

I undersøgelsen dumper instituttet kryptovalutaer for deres manglende evne til ’at levere et produkt til offentligheden, som bliver benyttet dagligt’. Det skriver The Next Web.

Se også: Blockchain-guru: Her er de syv blockchain-muligheder, som du bør satse på

Her fremhæver Invest in Blockchain kryptovalutaen dApp, som ikke kan mønstre hverken en use case eller en aktiv brugerskare - til trods for at bryste sig af at have et fungerende produkt.

Førende kryptovalutaer som bitcoin, ethereum, ripple, stellar, litecoin og bitcoin cash lever alle sammen op til gruppens definitioner.

Fælles for de fungerende kryptoplatforme er, at de enten virker som betalingsløsninger (som bitcoin eller litecoin) eller som platform til smart-kontrakter (som ethereum)

Enkelte kryptovalutaer falder udenfor de to områder, som Augur der sigter efter at tilbyde en decentraliseret markedsplads for fremtidige begivenheder – en børs for spekulationer.

Se også: Markedet for kryptovaluta rammer ny bund: På laveste niveau siden november
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere