Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Blockchain-rapport revser industrien: Størstedelen af de førende kryptovalutaer er ubrugelige

60 ud af de førende 100 blockchain-valutaer fungerer ikke, fastslår undersøgelse fra ’Invest in Blockchain’.

Til trods for efterårets boom indenfor kryptovalutaer står det skidt til med udviklingen af 60 af de 100 mest værdifulde kryptovalutaer på markedet i dag.

I en opgørelse af det krypto-fokuserede analyseinstitut ’Invest in Blockchain’ fremgår det, at 60 procent af de førende blockchain-baserede valutaer stadig ikke kan levere et fungerende produkt.

Det er til trods for, at de har rejst millioner af dollar til udvikling.

I undersøgelsen dumper instituttet kryptovalutaer for deres manglende evne til ’at levere et produkt til offentligheden, som bliver benyttet dagligt’. Det skriver The Next Web.

Se også: Blockchain-guru: Her er de syv blockchain-muligheder, som du bør satse på

Her fremhæver Invest in Blockchain kryptovalutaen dApp, som ikke kan mønstre hverken en use case eller en aktiv brugerskare - til trods for at bryste sig af at have et fungerende produkt.

Førende kryptovalutaer som bitcoin, ethereum, ripple, stellar, litecoin og bitcoin cash lever alle sammen op til gruppens definitioner.

Fælles for de fungerende kryptoplatforme er, at de enten virker som betalingsløsninger (som bitcoin eller litecoin) eller som platform til smart-kontrakter (som ethereum)

Enkelte kryptovalutaer falder udenfor de to områder, som Augur der sigter efter at tilbyde en decentraliseret markedsplads for fremtidige begivenheder – en børs for spekulationer.

Se også: Markedet for kryptovaluta rammer ny bund: På laveste niveau siden november
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere