Artikel top billede

Blockchain-rapport revser industrien: Størstedelen af de førende kryptovalutaer er ubrugelige

60 ud af de førende 100 blockchain-valutaer fungerer ikke, fastslår undersøgelse fra ’Invest in Blockchain’.

Til trods for efterårets boom indenfor kryptovalutaer står det skidt til med udviklingen af 60 af de 100 mest værdifulde kryptovalutaer på markedet i dag.

I en opgørelse af det krypto-fokuserede analyseinstitut ’Invest in Blockchain’ fremgår det, at 60 procent af de førende blockchain-baserede valutaer stadig ikke kan levere et fungerende produkt.

Det er til trods for, at de har rejst millioner af dollar til udvikling.

I undersøgelsen dumper instituttet kryptovalutaer for deres manglende evne til ’at levere et produkt til offentligheden, som bliver benyttet dagligt’. Det skriver The Next Web.

Se også: Blockchain-guru: Her er de syv blockchain-muligheder, som du bør satse på

Her fremhæver Invest in Blockchain kryptovalutaen dApp, som ikke kan mønstre hverken en use case eller en aktiv brugerskare - til trods for at bryste sig af at have et fungerende produkt.

Førende kryptovalutaer som bitcoin, ethereum, ripple, stellar, litecoin og bitcoin cash lever alle sammen op til gruppens definitioner.

Fælles for de fungerende kryptoplatforme er, at de enten virker som betalingsløsninger (som bitcoin eller litecoin) eller som platform til smart-kontrakter (som ethereum)

Enkelte kryptovalutaer falder udenfor de to områder, som Augur der sigter efter at tilbyde en decentraliseret markedsplads for fremtidige begivenheder – en børs for spekulationer.

Se også: Markedet for kryptovaluta rammer ny bund: På laveste niveau siden november
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere