Artikel top billede

Blockchain-rapport revser industrien: Størstedelen af de førende kryptovalutaer er ubrugelige

60 ud af de førende 100 blockchain-valutaer fungerer ikke, fastslår undersøgelse fra ’Invest in Blockchain’.

Til trods for efterårets boom indenfor kryptovalutaer står det skidt til med udviklingen af 60 af de 100 mest værdifulde kryptovalutaer på markedet i dag.

I en opgørelse af det krypto-fokuserede analyseinstitut ’Invest in Blockchain’ fremgår det, at 60 procent af de førende blockchain-baserede valutaer stadig ikke kan levere et fungerende produkt.

Det er til trods for, at de har rejst millioner af dollar til udvikling.

I undersøgelsen dumper instituttet kryptovalutaer for deres manglende evne til ’at levere et produkt til offentligheden, som bliver benyttet dagligt’. Det skriver The Next Web.

Se også: Blockchain-guru: Her er de syv blockchain-muligheder, som du bør satse på

Her fremhæver Invest in Blockchain kryptovalutaen dApp, som ikke kan mønstre hverken en use case eller en aktiv brugerskare - til trods for at bryste sig af at have et fungerende produkt.

Førende kryptovalutaer som bitcoin, ethereum, ripple, stellar, litecoin og bitcoin cash lever alle sammen op til gruppens definitioner.

Fælles for de fungerende kryptoplatforme er, at de enten virker som betalingsløsninger (som bitcoin eller litecoin) eller som platform til smart-kontrakter (som ethereum)

Enkelte kryptovalutaer falder udenfor de to områder, som Augur der sigter efter at tilbyde en decentraliseret markedsplads for fremtidige begivenheder – en børs for spekulationer.

Se også: Markedet for kryptovaluta rammer ny bund: På laveste niveau siden november




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere