Artikel top billede

Simcorp får børstæsk efter "halvsløjt" kvartalsregnskab

Simcorp har afleveret et halvsløjt kvartalsregnskab, erkender virksomhedens finansdirektør.

Den danske it-virksomhed Simcorp oplevede tilbagegang i indtjeningen i tredje kvartal.

Det fremgår af virksomhedens kvartalsregnskab.

Ifølge regnskabet endte Simcorps omsætning i tredje kvartal på 80,7 millioner euro, hvilket er en anelse lavere end i samme kvartal sidste år, hvor omsætningen lød på 81,0 millioner euro.

Læs også: Simcorps kerneprodukt skal transformeres til cloud as a service på fire år: "Vi skifter motorerne ud, mens vi flyver"

”Jeg vil sige, at tredje kvartal var klart i den lave ende - og lidt halvsløjt isoleret set - men de første ni måneder er samlet set godkendte. Kvartalerne ligger meget forskelligt. Fjerde kvartal er historisk set altovervejende det kvartal, at ordrerne kommer i,” siger Michael Rosenvold, finansdirektør i Simcorp, til nyhedsbureauet Ritzau Finans.

Selskabet fastholder dog forventningerne om en omsætningsvækst på 10 til 15 procent for hele 2018

Regnskabet blev afleveret efter børsens lukketid fredag, og det halvsløje resultat fik konsekvenser for aktiekursen, da aktiehandlen åbnede mandag morgen.

Her åbnede Simcorp-aktien ifølge Ritzau Finans i kurs 465, hvilket er et fald på 9,8 procent og det største fald for Simcorp-aktien i hele 2018.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere