Artikel top billede

Simcorp får børstæsk efter "halvsløjt" kvartalsregnskab

Simcorp har afleveret et halvsløjt kvartalsregnskab, erkender virksomhedens finansdirektør.

Den danske it-virksomhed Simcorp oplevede tilbagegang i indtjeningen i tredje kvartal.

Det fremgår af virksomhedens kvartalsregnskab.

Ifølge regnskabet endte Simcorps omsætning i tredje kvartal på 80,7 millioner euro, hvilket er en anelse lavere end i samme kvartal sidste år, hvor omsætningen lød på 81,0 millioner euro.

Læs også: Simcorps kerneprodukt skal transformeres til cloud as a service på fire år: "Vi skifter motorerne ud, mens vi flyver"

”Jeg vil sige, at tredje kvartal var klart i den lave ende - og lidt halvsløjt isoleret set - men de første ni måneder er samlet set godkendte. Kvartalerne ligger meget forskelligt. Fjerde kvartal er historisk set altovervejende det kvartal, at ordrerne kommer i,” siger Michael Rosenvold, finansdirektør i Simcorp, til nyhedsbureauet Ritzau Finans.

Selskabet fastholder dog forventningerne om en omsætningsvækst på 10 til 15 procent for hele 2018

Regnskabet blev afleveret efter børsens lukketid fredag, og det halvsløje resultat fik konsekvenser for aktiekursen, da aktiehandlen åbnede mandag morgen.

Her åbnede Simcorp-aktien ifølge Ritzau Finans i kurs 465, hvilket er et fald på 9,8 procent og det største fald for Simcorp-aktien i hele 2018.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere