Artikel top billede

Photo by rawpixel on Unsplash (Foto: Photo by rawpixel on Unsplash)

Klar til nyt spændende job? Her er 10 it-projektlederstillinger, der er ledige netop nu

Find dit nye job som it-projektlederjob her. I øjeblikket er der ledige job hos nogle af Danmarks bedste arbejdspladser.

Klar til nye udfordringer?

I denne uge stiller vi skarpt på it-projektlederstillinger.

Ofte betyder en projektlederrolle et konkret ansvar for et projekt med et fastlagt mål og tidsperspektiv.

En projektleder skal ofte påtage sig rollen og opgaven for at planlægge, organisere og overordnet styre det givne projekt, så det ønskede mål nås.

Hvor projektet i sig selv ofte betyder en forandring eller en udvikling, har jobbet som projektleder ofte krav om gode kommunikations- og analysefærdigheder.

1. Human Point Recruitment søger en digital projektleder, København (14. dec.)

Som projektleder vil du stå i spidsen for at drive og styre nogle af Responsivs største projekter. Du har det overordnede ansvar for, at projektet når i mål og bliver en succes.

Din tekniske indsigt og kommunikative faglighed vil hjælpe dig med at forhøje kvaliteten af leverancerne.

På hvert projekt vil du stå i spidsen for et dygtigt projektteam af forskellige personligheder og fagligheder, der spænder fra strateger og kreative til tekniske specialister. Med sikker hånd styrer du projektet 120 procent i mål.

Læs mere om jobbet her.

2. Novicell søger en digital projektleder, København (28. nov.)

Det bliver din primære opgave at sikre planlægning og styring af webprojekter fra start til slut.

Du har flere års erfaring med digital projektledelse fra enten kunde eller bureau,

Du kommer til at arbejde med projekter, hvor det er vigtigt, at du kan se projektet både fra kundens og det forretningsmæssige perspektiv.

Lyder det interessant? Læs mere om jobbet her.

3. Fiskeristyrelsensøger en it-projektleder, København (3. dec.)

Vi har brug for en engageret it-projektleder, som kan hjælpe os med at digitalisere og optimere måden, vi arbejder på i vores styrelse.

Vi har en række it-projekter, der skal igangsættes som led i politiske aftaler og som er afledt af kravene i den fælleseuropæiske fiskeripolitik.

Din opgave bliver at forstå forretningens behov og omverdenens krav og gennem forretningsudvikling få det transformeret til krav, som vores it-leverandør kan anvende til applikationsudvikling.

Derudover skal du sikre, at løsningerne er testet og dokumenteret, så gevinster kan realiseres.

Læs mere om jobbet og virksomheden her.

4. TDC Group søger en senior it-projektleder, København og Aarhus (3. dec.)

Dit fokus bliver at lede it-udviklingsprojekter fra ide til succesfuld implementering.

En del af dit job handler derfor om at medvirke til at analysere og afdække forretningens behov og koble disse til it-muligheder.

På de enkelte projekter etablerer, faciliterer og kvalitetssikrer du udviklingen af både krav- og designspecifikationer.

I forlængelse heraf faciliterer du også udarbejdelse af projektets plan og leverancer.

Og når projekterne kører, er det selvfølgelig dig, der styrer fremdriften, håndterer ændringer, udarbejder løbende statusrapporter, sikrer end-to-end-testgennemførsel og den gode overlevering til TDC's forretningsenheder.

Læs mere her.

5. Capgemini søger en erfaren projektleder med konsulentdrømme, Viby J, (5.dec.)

Som projektleder på vores kunders it-projekter får du fingrene helt ned i den digitale omstilling på tværs af brancher og industrier i hele Midt- og Sønderjylland.

Du ejer projekterne fra indledende behovsafdækning til idriftsættelse:

Det er dig, der samler trådene og får alle involverede parter, både interne og eksterne, udviklingsafdelinger og testafdelinger, forretning og teknik, til at yde deres bedste og samarbejde optimalt gennem hele forløbet.

Du leverer til tiden og til alles tilfredsstillelse - ikke mindst din egen.

Samtidig ved du, at din succes ikke kun måles i afsluttede projekter, men også i kunder og samarbejdspartnere, der får lyst til at kaste sig ud i nye projekter med dig i spidsen

Læs mere her.

6. DSB søger en it-projektleder med passion for agile metoder, Høje Taastrup (2. dec.)

Vi har brug for en it-projektleder, som har erfaring med at arbejde agilt, kan benytte samt overføre agile metoder til vores it-projekter, og som ikke er bange for at tænke kreativt ift., hvordan vi samarbejder og organiserer os.

Du vil indledningsvis indgå i den ene af to projektlederafdelinger (cirka 30 personer i alt), som i dag består af projekt- og programledere samt scrum masters og agile coaches.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af projekter inden for områder som trafikinformation, togplanlægning, kundeloyalitet, BI, mobile platforme - for eksempel Digital Håndværker, robotics (automatisering af workflows) og apps til kunder og interne medarbejdere.

Læs mere om jobbet her.

7. JT Denmark is seeking a project manager, Copenhagen (14. Dec.)

You will be working within a dedicated team of business analysts and project managers to deliver projects from the inception of feature sets to delivery in production environments.

The project teams you lead will consist of team leaders, architects and business analysts and skilled developers from both Copenhagen and other locations within the JT Group.

You will be working from our offices in Copenhagen, but travel days should be expected as you will work closely with both developers, business units in JT and international customers.

Read more here.

8. Hansen Technologies are looking for a senior project manager, Sønderborg (15. Dec.)

We are looking for a self-managed, experienced and pro-active project manager who can lead one of our largest implementation projects.

The successful candidate would ideally have relevant experience in project management and be very business oriented.

Hansen Technologies is a global software company that delivers leading billing and customer care solutions to the utilities, pay TV and telecommunication industries.

We are a growing company with 31 offices and more than 1.200 employees around the globe delivering billing solutions to customers in more than 80 countries.

Read more about the job here.

9. Wunderman are seeking a technical project manager, Copenhagen (13. Dec.)

Do you have the confidence to drive projects expertly with the self-awareness to get along beautifully with your colleagues?

Do you follow processes that keep you “on the ball” while also sharing your own opinion?

Would you like to develop your skills working for well-known, successful brands? Then you might be just the one we’re looking for.

In the role as our new technical project manager, you will be responsible for organising and managing key client projects. Your job is to ensure a high level of quality, delivering projects on time and within budget

Read more about the job here.

10. Iheadhunt søger, på vegne af Selmer Group, en IT-projektleder, Brøndby (6. dec.)

Du bliver en del af Semlers IT/udviklingsafdeling, hvor vi i dag er 21 mand, heriblandt fire projektledere.

Her får du mulighed for at lede projekter, der skal implementeres i et omfattende systemlandskab, der understøtter processer fra bilfabrik til slutkunden.

Din opgave bliver at forstå forretningens behov omkring salg og servicering af biler, sikre en bred accept fra interessenterne og dokumenterer resultaterne på et niveau, hvor arkitekterne og udviklerne kan arbejde videre med it-understøttelse.

Læs mere om jobbet her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere