Artikel top billede

Store forventninger til Netcompanys regnskab om en måned

Netcompany offentliggør 6. februar regnskab. Og forventningerne til selskabets første regnskab efter børsnoteringen er store.

Netcompany er 6. februar klar med selskabets første årsregnskab efter børsnoteringen i sommer.

Og her skal selskabet vise fremgang ‘som lovet,’ skriver Børsen.

Til avisen siger aktiechef i ABG Sundal Collier, Tue Østergaard, at Netcompany-aktien er den aktie, der i Danmark har den højeste organiske vækst på toplinien.

Samtidig er selskabet mindre følsomt over for udsving i konjukturerne, da en stor del af selskabets forretning ligger i det offentlige.

“Netcompany er mere afhængig af offentlige udbud, og der kan vi se langt frem i tiden, at der er sikker vækst, men der er selvfølgelig ingen garanti for, at de kan skuffe,” siger Tue Østergaard til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere