Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Computerworld)

Dårligt iPhone-salg får Apple til at skrue ned ansættelses-ræset i Kina

Apple kommer til at ansætte færre folk. Det sker som en direkte konsekvens af det skuffende iPhone-salg.

Apple vil i nogle af selskabets divisioner ansætte færre folk end først planlagt.

Det sker som en reaktion på det skuffende iPhone-salg. Det skriver nyhedsbureaet Reuters.

Ifølge nyhedsbureauet er det især i Kina, at Apple har tænkt sig skrue ned for antallet af nye ansættelser.

Apples administrerende direktør Tim Cook informerede medarbejderne om beslutningen dagen efter, at selskabets offentliggjorde et brev, hvor selskabets aktionærer blev informeret om det svigende iPhone-salg.

Læs også: Apple nedjusterer for første gang i lang tid: Se Tim Cooks brev til investorerne her - aktiekurs dykker brat

Chokerede aktie-markederne

Meldingen kommer efter, at Apple i starten af året chokerede aktiemarkederne, da selskabet meddelte, at det nedjusterede forventningerne til salget i det indeværende kvartal.

Nedjusteringen skyldes, at Apple især i Kina oplevede et skuffede iPhone-salg. Apple nedjustering var selskabets første siden 2002.

Det japanske erhvervs-medie Nikkei Asian Review rapporterede for nylig, at laverede forventninger til salget har fået Apple til at drosle ned for iPhone-produktionen.

Læs også:
Apple drosler ned for iPhone-produktion efter problemer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere