Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Jason DeCrow)

Microsoft melder om login-problemer i Office 365

Der er problemer med Outlook i Office 365, hvor flere brugere har haft svært ved at logge på mail-tjenesten, melder Microsoft.

Flere brugere har problemer med at logge på Outlook i Microsoft 365.

Det oplyser Microsoft via Twitter-kontoen Microsoft 365 Status.

Hvilke regioner, der er udsat for problemerne er på nuværende tidspunkt ukendt, men vores svenske søstermedie, Techworld.idg.se, har modtaget flere henvendelser fra brugere om problemer med mailfunktionen i Office 365.

Microsoft skriver via deres Twitter-konto, at det skyldes et problem med en delmængde af 'Domain Controller infrastructure", der ikke svarer og resulterer i, at nogle brugere har haft problemer med at logge på tjenesten.

En række indgreb er blevet iværksat af Microsoft med henblik på at få tjeneste op at køre normalt igen, lyder det.

Microsoft henviser til yderligere information via admin center 'EX172491'.

Læs også: Microsoft Office kan være på kant med GDPR: Ny rapport finder belæg for indsamling af persondata i Office-versioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere