Artikel top billede

Telia overvejer sin fremtid i Danmark

Telias fremtid i Danmark er under overvejelse, lyder det fra selskabet.

Telias fremtid i Danmark er under overvejelse, meddeler selskabet til Berlingske.

Telia har netop offentliggjort regnskab, som viser, at antallet af medarbejdere er blevet reduceret med næsten 150 mand i de seneste tre måneder, mens der er tilbagegang på antallet af både fastnet-, bredbånds- og tv-kunder, men fremgang på mobilsiden.

Det kan du læse mere om her: Telia Danmark har reduceret medarbejderstaben og er nu under 1.000 ansatte: "Vi driver en stadig mere effektiv forretning"

Til avisen meddeler Telia i en mail, at selskabet overvejer de forskellige scenarier.

“Vor position, hvad angår Danmark er uforandret. Danmark et et udfordret marked med lave marginaler, selv om vi har set visse tegn på forbedringer. Vi vurderer fortsat forskellige strategiske alternativer,” lyder det.

Ifølge avisen 'risikerer' den danske afdeling af Telia at blive solgt fra.

Telia købte i efteråret hele TDC's norske forretning i en milliardhandel.

Herhjemme er det dog TDC, der sidder på flæsket. Det kan du læse mere om her: Derfor smadrer TDC konkurrenterne i den danske mobilkrig

Læs også:

Telia melder sig helt ud af kampen om TDC: Er ikke interesseret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere