Artikel top billede

Telia overvejer sin fremtid i Danmark

Telias fremtid i Danmark er under overvejelse, lyder det fra selskabet.

Telias fremtid i Danmark er under overvejelse, meddeler selskabet til Berlingske.

Telia har netop offentliggjort regnskab, som viser, at antallet af medarbejdere er blevet reduceret med næsten 150 mand i de seneste tre måneder, mens der er tilbagegang på antallet af både fastnet-, bredbånds- og tv-kunder, men fremgang på mobilsiden.

Det kan du læse mere om her: Telia Danmark har reduceret medarbejderstaben og er nu under 1.000 ansatte: "Vi driver en stadig mere effektiv forretning"

Til avisen meddeler Telia i en mail, at selskabet overvejer de forskellige scenarier.

“Vor position, hvad angår Danmark er uforandret. Danmark et et udfordret marked med lave marginaler, selv om vi har set visse tegn på forbedringer. Vi vurderer fortsat forskellige strategiske alternativer,” lyder det.

Ifølge avisen 'risikerer' den danske afdeling af Telia at blive solgt fra.

Telia købte i efteråret hele TDC's norske forretning i en milliardhandel.

Herhjemme er det dog TDC, der sidder på flæsket. Det kan du læse mere om her: Derfor smadrer TDC konkurrenterne i den danske mobilkrig

Læs også:

Telia melder sig helt ud af kampen om TDC: Er ikke interesseret
IT-JOB

Politiets Efterretningstjeneste

Testmanager i PET

Tefcold A/S

IT Coordinator

Politiets Efterretningstjeneste

Sektionsleder for Core Infrastruktur i PET
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere