Artikel top billede

Tech Mahindras tidligere danske hovedkontor i Ballerup. Foto: Christoffer Lund-Hansen

KMD forlænger software-aftale med Tech Mahindra

Tech Mahindra har sikret sig en forlængelse af KMD-kontrakt. Det indiske selskab skal fortsat hjælpe KMD med blandt andet SAP, Microsoft og applikations outsourcing. Der hersker dog stadig forvirring om hvem det indiske selskabs øverste leder i Danmark er.

Der har været stille fra det indiske it-selskab Tech Mahindras danske afdeling i nogle måneder efter et hårdt forår og en hård sommer i 2018.

Men nu er der fremgang at spore.

KMD og Tech Mahindra har nemlig forlænget en software-aftale, der betyder, at Tech Mahindra fortsat skal hjælpe KMD med applikations outsourcing, SAP, Microsoft, tests, applikationsudvikling og ERP-implementering.

Det oplyser Tech Mahindra i en meddelelse.

"Med vores engagement og tilgang til innovation og kundeservice er vi overbeviste om, at vi fortsat vil levere forretningsmæssig værdi til KMD. Vi er rigtig glade for vores langvarige samarbejde, som er et udtryk for vores succes i regionen. Den nye kontrakt understreger at vi fortsat er meget engageret i det danske marked," udtaler Aloke Palsikar, chef for Tech Mahindra Continental Europe i meddelelsen.

Læs også: Tech Mahindra lander software-aftale med KMD: Skal udvikle ny Azure-platform i Indien

Tech Mahindra og KMD's partnerskab startede i 2008 og fortsætter altså nu mindst fire år endnu.

"Vi har arbejdet sammen med Tech Mahindra i mange år, og forlængelsen af vores kontrakt er et udtryk for, at vores samarbejde gavner begge parter. De Tech Mahindra-konsulenter, der arbejder for KMD, er højt specialiserede it-professionelle. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet fremover," lyder det i meddelelsen fra Thomas Flarup, der er executive vice resident for software center hos KMD.

Læs også: Tech Mahindra missede outsourcing for to milliarder og mistede sin landechef: Nu venter den store oprydningsplan

Hårdt 2018 for Tech Mahindra

Som Computerworld tidligere har beskrevet var Tech Mahindra med i opløbet om den to milliarder kroner-store outsourcing-aftale fra KMD, der i stedet gik til IBM.

Læs også: KMD's nye milliardaftale ryster indisk gigant i Danmark: Kan den blive dødsstødet til Tech Mahindras danske eventyr?

Derudover måtte Tech Mahindra sende op mod 60 danske ansatte over til IBM som et led i aftalen.

Henover sommeren stoppede selskabets landschef Vikash Chowdhary.

Herefter fulgte nogle måneder, hvor Tech Mahindra under stor mystik flyttede sit hovedkvarter i Ballerup nogle få 100 meter til et nærliggende kontorhotel.

Det kan du læse mere om her: Tech Mahindra forlader sit danske hovedkvarter: Tre tilbageværende medarbejdere flytter på kontorhotel

Mystik om ny dansk landechef

I forbindelse med flytningen til kontorhotellet fortalte folk på stedet til Computerworld, at der kun arbejdede tre mand på Tech Mahindras kontor.

Af CVR-registereret fremgår det, at Rahul Joshi siden 1. august har været det indiske selskabs øverste leder i Danmark, hvilket han selv har bekræftet over for Computerworld ved en tidligere lejlighed.

Linkedin er Rahul Joshis titel dog application delivery head, mens Gaurav Gupta står listet som Tech Mahindras landechef i henholdsvis Norge og Danmark.

Ifølge Gaurav Guptas profil har han også været det siden 1. august.

Læs også: Fagforbund truer med at anmelde Tech Mahindra: Kan ikke finde selskabets indiske medarbejdere i Danmark