Microsoft lancerer gratis sikkerhedsprogram i Europa

Truslen fra cyberangreb er så stor, at Microsoft nu af egen lomme tilbyder et udvidet beskyttelsesprogram til politiske organisationer i Europa.

"Defending Democracy."

Nej, det er ikke navnet på en ny Hollywood-film med Arnold Schwarzenegger, der i demokratiets tjeneste dræber alle de onde cyberbots, der forsøger at smadre vores demokrati.

Der er i stedet tale om et beskyttelsesprogram fra Microsoft, der nu tilbydes i Danmark og 11 andre europæiske lande, meddeler Microsoft i en lang række europæiske medier.

Programmet er gratis, men tilbydes kun til politiske kandidater, partier, tænketanke, ngoer og øvrige non-profit-organisationer, der arbejder med demokratiudbredelse og valgprocesser.

"Lige præcis over for denne kundegruppe synes vi, at vi har et ansvar, der går ud over det at være en kommerciel virksomhed, for at sikre, at alle vores demokratiske processer er beskyttet i sådan en valgsituation, som vi står i nu," udtaler administrerende direktør hos Microsoft Danmark, Marianne Dahl til Berlingske.

Læs også: Her er de bedste antivirus-programmer lige nu: Store kendte selskaber er ikke med i toppen

Har opsporet tre angreb
Ifølge Microsoft minimerer programmet med en række sikkerhedsløsninger risikoen for cyberangreb, som ifølge giganten er blevet øget markant i de seneste år.

Microsoft oplyser, at den har opsporet tre hackerangreb mod større politiske organisationer i Europa, som blandt andet er udført af den russiske hackergruppe Strontium også kendt som Fancy Bear eller ATP28.

Læs også: CGI-hacker slår alarm: Her går det galt for virksomhedernes it-sikkerhed, når de flytter i clouden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.