Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Dell brager tilbage på børsen efter fem års pause

Dell Technologies har afleveret sit første regnskab efter en børspause på fem år, og regnskabet slår analytikernes forventninger.

Den amerikanske it-gigant Dell Technologies brager tilbage på børsen efter fem års fravær. Det fremgår af selskabets regnskab for fjerde kvartal.

Regnskabet viser, at selskabets omsætning er steget med 9 procent til 23,8 milliarder dollar, hvilket svarer til 156 milliarder danske kroner.

Regnskabet for det samlede år bød ligeledes på fremgang.

Her steg Dells omsætning for hele 2018 med 15 procent til 90,6 milliarder dollar eller omtrent 595 milliarder danske kroner, og ifølge nyhedsbureauet Reuters overgår resultatet de amerikanske analytikers forventninger.

Læs også: Dell øger forventningerne til partnerne efter jubelår med tårnhøj ordre-indgang

Første regnskab efter børspause

Regnskabet er Dells første efter, at selskabet returnerede til børsen efter, at stifteren Michael Dell i 2013 købte sit livsværk tilbage fra aktionærerne.

Dengang vurderede Michael Dell, at de krav der er forbundet med at være børsnoteret hæmmede selskabets manøvredygtighed.

Børspausen har selskabet brugt på fuldende en større transformation fra at være pc-producent til i højere grad at fokusere på infrastrukturløsninger.

Læs også: Efter fem års pause er Dell snart tilbage på aktiemarkederne
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Business Analysts til samfundsvigtige it-projekter

Sparekassen Danmark

Systemudvikler

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Backend-udvikler til ny platform i Azure
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere