Artikel top billede

Dell brager tilbage på børsen efter fem års pause

Dell Technologies har afleveret sit første regnskab efter en børspause på fem år, og regnskabet slår analytikernes forventninger.

Den amerikanske it-gigant Dell Technologies brager tilbage på børsen efter fem års fravær. Det fremgår af selskabets regnskab for fjerde kvartal.

Regnskabet viser, at selskabets omsætning er steget med 9 procent til 23,8 milliarder dollar, hvilket svarer til 156 milliarder danske kroner.

Regnskabet for det samlede år bød ligeledes på fremgang.

Her steg Dells omsætning for hele 2018 med 15 procent til 90,6 milliarder dollar eller omtrent 595 milliarder danske kroner, og ifølge nyhedsbureauet Reuters overgår resultatet de amerikanske analytikers forventninger.

Læs også: Dell øger forventningerne til partnerne efter jubelår med tårnhøj ordre-indgang

Første regnskab efter børspause

Regnskabet er Dells første efter, at selskabet returnerede til børsen efter, at stifteren Michael Dell i 2013 købte sit livsværk tilbage fra aktionærerne.

Dengang vurderede Michael Dell, at de krav der er forbundet med at være børsnoteret hæmmede selskabets manøvredygtighed.

Børspausen har selskabet brugt på fuldende en større transformation fra at være pc-producent til i højere grad at fokusere på infrastrukturløsninger.

Læs også: Efter fem års pause er Dell snart tilbage på aktiemarkederne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere