Artikel top billede

Dell brager tilbage på børsen efter fem års pause

Dell Technologies har afleveret sit første regnskab efter en børspause på fem år, og regnskabet slår analytikernes forventninger.

Den amerikanske it-gigant Dell Technologies brager tilbage på børsen efter fem års fravær. Det fremgår af selskabets regnskab for fjerde kvartal.

Regnskabet viser, at selskabets omsætning er steget med 9 procent til 23,8 milliarder dollar, hvilket svarer til 156 milliarder danske kroner.

Regnskabet for det samlede år bød ligeledes på fremgang.

Her steg Dells omsætning for hele 2018 med 15 procent til 90,6 milliarder dollar eller omtrent 595 milliarder danske kroner, og ifølge nyhedsbureauet Reuters overgår resultatet de amerikanske analytikers forventninger.

Læs også: Dell øger forventningerne til partnerne efter jubelår med tårnhøj ordre-indgang

Første regnskab efter børspause

Regnskabet er Dells første efter, at selskabet returnerede til børsen efter, at stifteren Michael Dell i 2013 købte sit livsværk tilbage fra aktionærerne.

Dengang vurderede Michael Dell, at de krav der er forbundet med at være børsnoteret hæmmede selskabets manøvredygtighed.

Børspausen har selskabet brugt på fuldende en større transformation fra at være pc-producent til i højere grad at fokusere på infrastrukturløsninger.

Læs også: Efter fem års pause er Dell snart tilbage på aktiemarkederne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.