Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk hosting-kæmpe fortsat ramt af problemer - nu på ottende time

En reparation af et modul har slået fejl for hosting-selskabet Zitcom, der har været ramt af nedbrud hele dagen.

Det danske webhosting-selskabet Zitcom er på ottende time ramt af det store nedbrud, der tidligt i morges ramte selskabet.

Her meddelte selskabet, at der “desværre [kan] opleves nedsat fremkommelighed mod HostedShops. Problemet påvirker kun en del af shops, og der kan derfor opleves en HTTP/503 fejlside”

Her meddelte selskabet samtidig, at det “arbejder på højtryk for at løse problemet og beklager meget de gener det giver.”

Men otte timer efter nedbruddet, er der stadig problemer.

Selskabet nåede i morges frem til, at nedbruddet skyldtes et defekt IO-modul (‘input-output’), som dernæst skulle udskiftes.

Det betød, at der blev bestilt en tekniker, som skulle fremskaffe et nyt modul.

Han ankom lige før frokost, hvor IO-modulet blev udskiftet.

Nu viser det sig imidlertid, at det fejlen alligevel ikke skyldtes modulet, da selskabet fortsat er plaget af nedetid med det ny-skiftede modul.

“Leverandøren oplever desværre stadig fejl efter udskiftning af IO-modul, så der arbejdes stadig på en løsning. Og vi kan desværre ikke pt. komme med en ETA,” lød det fra Zitcom for en time siden.

“Der arbejdes stadig på løsninger, men desværre intet nyt,” meddeler selskabet dernæst.

Computerworld har i flere timer forsøgt at få fat i Zitcom, men selskabet er ikke vendt tilbage.

Se også: Dansk hosting-selskab efter stort sammenbrud: ”Problemet lader til at være løst”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere