Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk hosting-kæmpe fortsat ramt af problemer - nu på ottende time

En reparation af et modul har slået fejl for hosting-selskabet Zitcom, der har været ramt af nedbrud hele dagen.

Det danske webhosting-selskabet Zitcom er på ottende time ramt af det store nedbrud, der tidligt i morges ramte selskabet.

Her meddelte selskabet, at der “desværre [kan] opleves nedsat fremkommelighed mod HostedShops. Problemet påvirker kun en del af shops, og der kan derfor opleves en HTTP/503 fejlside”

Her meddelte selskabet samtidig, at det “arbejder på højtryk for at løse problemet og beklager meget de gener det giver.”

Men otte timer efter nedbruddet, er der stadig problemer.

Selskabet nåede i morges frem til, at nedbruddet skyldtes et defekt IO-modul (‘input-output’), som dernæst skulle udskiftes.

Det betød, at der blev bestilt en tekniker, som skulle fremskaffe et nyt modul.

Han ankom lige før frokost, hvor IO-modulet blev udskiftet.

Nu viser det sig imidlertid, at det fejlen alligevel ikke skyldtes modulet, da selskabet fortsat er plaget af nedetid med det ny-skiftede modul.

“Leverandøren oplever desværre stadig fejl efter udskiftning af IO-modul, så der arbejdes stadig på en løsning. Og vi kan desværre ikke pt. komme med en ETA,” lød det fra Zitcom for en time siden.

“Der arbejdes stadig på løsninger, men desværre intet nyt,” meddeler selskabet dernæst.

Computerworld har i flere timer forsøgt at få fat i Zitcom, men selskabet er ikke vendt tilbage.

Se også: Dansk hosting-selskab efter stort sammenbrud: ”Problemet lader til at være løst”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.