Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk hosting-kæmpe fortsat ramt af problemer - nu på ottende time

En reparation af et modul har slået fejl for hosting-selskabet Zitcom, der har været ramt af nedbrud hele dagen.

Det danske webhosting-selskabet Zitcom er på ottende time ramt af det store nedbrud, der tidligt i morges ramte selskabet.

Her meddelte selskabet, at der “desværre [kan] opleves nedsat fremkommelighed mod HostedShops. Problemet påvirker kun en del af shops, og der kan derfor opleves en HTTP/503 fejlside”

Her meddelte selskabet samtidig, at det “arbejder på højtryk for at løse problemet og beklager meget de gener det giver.”

Men otte timer efter nedbruddet, er der stadig problemer.

Selskabet nåede i morges frem til, at nedbruddet skyldtes et defekt IO-modul (‘input-output’), som dernæst skulle udskiftes.

Det betød, at der blev bestilt en tekniker, som skulle fremskaffe et nyt modul.

Han ankom lige før frokost, hvor IO-modulet blev udskiftet.

Nu viser det sig imidlertid, at det fejlen alligevel ikke skyldtes modulet, da selskabet fortsat er plaget af nedetid med det ny-skiftede modul.

“Leverandøren oplever desværre stadig fejl efter udskiftning af IO-modul, så der arbejdes stadig på en løsning. Og vi kan desværre ikke pt. komme med en ETA,” lød det fra Zitcom for en time siden.

“Der arbejdes stadig på løsninger, men desværre intet nyt,” meddeler selskabet dernæst.

Computerworld har i flere timer forsøgt at få fat i Zitcom, men selskabet er ikke vendt tilbage.

Se også: Dansk hosting-selskab efter stort sammenbrud: ”Problemet lader til at være løst”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere