Artikel top billede

Bredbånd bliver del af valgkampen: Venstre vil øge bredsbåndspulje til 150 millioner kroner

Bredbåndspuljen skal øges til årligt at udgøre 150 millioner kroner, og så skal den forlænges til efter 2019. Meldingen kommer fra energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) i valgkampen.

Valgkampen forud for det danske folketingsvalg, der afholdes 6. juni er i fuld gang.

Og nu er danskernes bredbånd også blevet en del af valgkampen.

Regeringens energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V), melder at Venstre vil forlænge og forøge Bredsbåndspuljen.

"Der er ikke taget stilling til, hvad der skal ske med bredbåndspuljen fra 2020, men vi mener, at der er behov for at løfte dækningen med yderligere 50 millioner kroner næste år," siger Lars Christian Lilleholt til Fyens.dk.

Konkret foreslår Venstre altså at øge Bredbåndspuljen til årligt at udgøre 150 millioner kroner, hvis den får lov til at fortsætte i 2020 og frem.

I 2016 vedtog de Konservative, Venstre, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, at der skulle sættes 200 millioner kroner af til udbredelse af internet frem imod 2018.

Siden blev ordningen udvidet med 100 millioner kroner til også at omfatte 2019, og det er altså den ordning, som Lars Christian Lilleholt nu vil øge og udvide endnu en gang i 2020.

12.450 adresser har fået tildelt støtte fra Bredbåndspuljen, siden den blev oprettet i 2016.

Læs også: Bredbåndspuljen åbner for ansøgninger: Så får du fat i nogle af de 100 millioner kroner, som i år er på højkant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Nu bliver det personligt: Social messaging indtager support og kundeservice
Kunder foretrækker i stigende grad at kommunikere med virksomheder på samme kanaler som de bruger i samtaler med deres venner.