Artikel top billede

Kinesiske Lenovo lander rekordregnskab: Omsætter for mere end 340 milliarder

Lenovo har netop præsenteret sit regnskab for 2018/2019. Omsætningen er steget med 12,5 procent til det højeste niveau nogensinde.

En af verdens største pc-producenter kinesiske Lenovo har netop præsenteret selskabets tal for regnskabsåret 2018/2019, der sluttede 31. marts 2019.

For første gang nogensinde leverer selskabet en omsætning på over 50 milliarder dollars.

Lenovo lander mere præcist på en rekordomsætning på 51 milliarder dollars svarende til knap 341 milliarder kroner.

Det er en stigning i omsætning på 12,5 procent sammenlignet med året før, og skyldes blandt andet et stærkt fjerde kvartal.

Læs også: Nu bliver der solgt mere isenkram til skyen end til traditionelle datacentre: Markedet sætter ny rekord på over 100 milliarder kroner

Også på bundlinjen leverer selskabet solidt.

Lenovo lander således en nettoindtjening på 597 millioner dollars svarende til næsten fire milliarder kroner. I kroner og øre er det en stigning på hele 785 millioner dollars i forhold til året før.

"Lenovos solide resultater kan især tilskrives en vedholdende eksekvering af vores transformationsstrategi. På et tidspunkt med store globale forandringer – økonomisk, socialt og miljømæssigt – fortsætter vi med at fokusere på, hvordan vi intelligent omdanner os selv og gør det muligt for vores mange kunder over hele verden at gøre det samme. Jeg er stolt af vores stærke resultater og har tillid til, at vi vil klatre til nye højder i fremtiden," lyder det fra Yang Yuanqing, Lenovos formand og CEO.

Lenovo præsterede overskud på tværs af alle dele af forretningen. Det er første gang siden opkøbet af IBM's x86-forretning og Motorola i 2014.

Læs også: Ny måling: Her er verdens største pc-leverandører lige nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.