Artikel top billede

Kriminalforsorgen mister jævnligt data om indsatte på grund af gammelt it-system

Kriminalforsorgen oplever jævnligt fejl i forsorgens 17 år gamle sagsbehandlingssystem, som gør, at forsorgens mister data om indsatte i landers fængsler.

Kriminalforsorgen har problemer med det 17 år gamle sagsbehandlingssystem, Klientsystemet, som gør, at forskellige data om de indsatte ikke bliver registreret.

Det fortæller en række tillidsrepræsentanter, skriver Version2.

“Systemet har nogle udfordringer, som besværliggør det daglige arbejde for betjentene. Problemer med at tilgå systemet og gemme oplysninger betyder, at de ansatte til tider skal arbejde dobbelt,” siger tillidsrepræsentant Brian Kristiansen til mediet.

Klientsystemet anvendes blandt andet til at registrere magtudøvelse i fængslerne med henblik på, at de indsatte skal kunne klage, hvis de eksempelvis lægges i håndjern.

Men det sker ikke altid på grund af nedetid eller system-fejl, hedder det.

Droppet fire år henne i projektet
Kriminalforsorgen har tidligere været på udkig efter en afløser til det gamle system og havde rettet blikket mod det nye sagsbehandlingssystem Offender Management System (OMS)

Det var her planen, at OMS til 180 millioner kroner skulle afløse Klientsystemet i 2021.

Men fire år henne i OMS-projektet besluttede forsorgen i foråret at likvidere projektet.

Det kan du læse mere om her: Kriminalforsorgen dropper stort it-projekt: Fortsætter med forældet system

Denterdirektør for Koncern IT i Kriminalforsorgen, Stinne Hegelund Bertelsen, sagde efterfølgende til Version2, at OMS blev lagt i graven på grund af mangel på succeshistorier samt et marked med for få leverandører.

Det kan du læse mere om her: Derfor har Kriminalforsorgen droppet it-projekt til 180 millioner kroner fire år henne i projektet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.