Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Stor konsolidering i gang i cloud-markedet: Fusioner og opkøb som aldrig før

Cloud-leverandørerne konsoliderer sig som aldrig før for at følge med kravene fra kunderne.

Der er for tiden en solid opkøbs- og fusionsbølge i gang blandt de it-leverandører, der står bag cloud-baserede løsninger, siger IDC-analytiker Jan Horsager til Finans.

Ifølge ham skyldes det, at kundernes krav bliver skrappere, når det gælder eksempelvis tilgængelighed, funktionalitet, oppetid og sikkerhed.

Blandt andet forventer kunderne i dag ifølge analytikeren, at standardapplikationer kan understøtte deres specialiserede processer.

“Fusioner i it-branchen [er] ofte en nødvendighed for, at virksomheder teknologisk og afsætningsmæssigt har det, der skal til for at kunne agere på markedet,” siger han.

Computerworld kunne for få dage siden fortælle, at både DXC Technology og VMware er i gang med at købe heftigt op i cloud-sektoren.

Det samme gælder en lang række andre cloud-selskaber for tiden.

Læs også:

VMware køber cloud-selskaber for 40 milliarder kroner: Dell spiller vigtig rolle i kulissen

DXC fortsætter opkøbsbølge af ServiceNow-selskaber: Overtager Syscom

Dansk softwarevirksomhed opkøbt for trecifret millionbeløb

Historiens største opkøb af en softwarevirksomhed på plads: Nu overtager IBM et af verdens største open source-selskaber
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere