Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Dansk softwarevirksomhed opkøbt for trecifret millionbeløb

Det danske selskab Mono Solutions er blevet opkøbt af en tysk mediekoncern for et trecifret millionbeløb.

Den danske softwarevirksomhed Mono Solutions er blevet opkøbt for et trecifret millionbeløb af Bauer Media Group, der er Europas største privatejede mediekoncern.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi har fundet det perfekte match med Bauer. Vores visioner går hånd i hånd, og dette samarbejde vil i høj grad komme vores eksisterende partnere og deres kunder til gode ved at styrke vores evne til at drive innovation til markedet hurtigere end nogensinde før," lyder det fra Louise Lachmann, medstifter og CEO i Mono Solutions.

Læs også: ATP og PFA køber sig ind i to danske online-kasinoer

Mono Solutions leverer en platform målrettet små og mellemstore virksomheder, der selv vil bygge deres egen hjemmeside.

I 2011 lancerede Mono Solutions en partnerstrategi og samarbejder i dag med en række medievirksomheder og teleselskaber. Mere end 95% af omsætningen kommer i dag via salg til partnere i udlandet.

Det danske softwareselskab oplyser, at det har flere hundredtusinder abonnementer på tværs af forskellige digitale marketing-løsninger.
Netop marketingservices til SMV-segmentet er en del af en ny forretningssatsning hos det danske selskabs nye ejere.

"Monos styrke i markedet er drevet af den perfekte kombination af ledende teknologi og fremragende service, som udmønter sig i skalerbare marketingløsninger af høj kvalitet for små virksomheder," lyder det fra Bauer Medias COO, Veit Dengler, i pressemeddelelsen, der fortsætter:

"Vores nyligt etablerede forretningsområde indenfor SMV-services vil i høj grad kunne drage fordel af Monos ekspertise og position i markedet. Vi ser frem til at arbejde sammen og lære af hinanden,"

De tre stiftere af Mono Solutions Louise Lachmann (CEO), David Westmark Højelsen (CTO) og René Hedegaard Petersen (CCO) fortsætter i deres nuværende stillinger.

Detaljer omkring handlen er ikke offentliggjort.

Læs også: Historiens største opkøb af en softwarevirksomhed på plads: Nu overtager IBM et af verdens største open source-selskaber
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere