Artikel top billede

USA lokker hackere med stor dusør: Kan I hacke vores satellitter?

Det amerikanske flyvevåben kommer med en udfordring og kæmpedusør til klodens elitehackere.

Den flyvende gren af det amerikanske forsvar, US Air Force, lokker nu med en udfordring til klodens etiske hackere: Kan I hacke jer vej ind til vores satelitter?

Under overskriften ’Hack the Air Force’, lader det amerikanske militær op til at lade udvalgte sikkerhedseksperter gøre forsøget, skriver Wired.

Skal overtage satellit

Gruppen af udvalgte elite-hackere får til opgave at angribe en til opgaven særligt konstrueret satellit, hvor målet bliver at overtage enten en satellit eller den tilhørende grundstation og få kameraet til at affotografere månen.

Initiativet springer ud af et partnerskab mellem sikkerhedsselskabet HackerOne samt Pentagons cyberforsvarsenhed ’Defense Digital Service’.

Gruppen har tidligere udbetalt en dusør på i alt 130.000 dollars, næsten 900.000 kroner, til en hacker-gruppe som i december 2018 kunne finde frem til 120 sårbarheder i det amerikanske luftvåbens F-15 kampfly.

Hackerforsøget vil foregå under hackerkonferencen Def Con i 2020.

Læs også: På vej ud i rummet: Amazon ansøger om tilladelse til at opsende 3.236 satelliter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere