Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Fortalt til: Jakob Schjoldager

Mennesker i IT
Udgivet 7. oktober 2019 kl. 11.31

Jeg mødte engang en kunde, der stod foran et angreb på sin virksomhed. Jeg ville vise ham de sikkerhedsbrister, som vi havde fundet, men han svarede med det samme: “Nej, lad være med at vise os det.”

Det var jo vigtige oplysninger, så jeg spurgte ham straks, hvorfor han ikke ville se dem.

Jeg var totalt uforstående over, at en sikkerhedschef ikke ville høre mere. Det er jo afgørende, at virksomheden er klar over, at den står over for et potentielt angreb mod forretningen.

Han svar var, at han simpelthen ikke havde ressourcerne til at håndtere den viden.

“Prøv at høre her. Du viser mig 20 ting, som jeg er nødt til at håndtere. Jeg har kun tid til at tage mig af to. Hvis jeg har set de 20 ting, du viser mig, er jeg ansvarlig for dem. Hvis jeg ikke kender til dem, kan jeg nøjes med at håndtere de to, jeg har tid til.”

Det viser, at selv om du har et værktøj, der kan opdage angreb, gør det dig ikke nødvendigvis mere sikker. Det handler om at forhindre angrebene.

Vi endte med at hjælpe virksomheden med at designe nogle bedre modeller til at forhindre angreb mere automatiseret.

Dorit Dor, vice president for products, Check Point


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.