Artikel top billede

It-forhandleren Dustin udsat for rambuktyveri i Sverige: Gummiged bragede ind i lagerbygning

Den svenske hardware-forhandler Dustin er blevet ramt af et rambuktyveri, hvor gerningsmændene har kørt en gummiged ind i en 20.000 kvadratermeter stor lagerbygning uden for Stockholm.

It-forhandleren Dustin blev i weekenden ramt af et rambuktyveri.

Omkring klokken 07.00 søndag morgen penetrerede gerningsmændene lagerbygningens væg med en gummiged.

Her slap indbrudstyvene afsted med flere hardware-produkter fra det 20.000 kvadratmeter store lager, der er beliggende uden for den svenske hovedstad Stockholm.

Det rapporterer det svenske medie Expressen.

"Ukendte gerningsmænd har brugt et arbejdskøretøj til at komme ind i bygningen. I henhold til, hvad der kom frem af den indledende undersøgelse, kan gerningsmændene have forladt stedet i et eller flere køretøjer. Derfor har vi afspærret området på grund af alvorligt tyveri," siger Towe Hägg, talsmand for politiet i Østregionen til Expressen.

Læs også :Svenske Dustin på opkøbsjagt i Danmark: Køber dansk it-firma med 80 ansatte

Dustin har endnu ikke ville kommentere på, hvilke hardware-produkter tyvene er sluppet afsted med, skriver Computersweden.

Hos den svenske it-forhandler er man åbenlyst trist over hændelsen.

"Man bliver så gal. Takket være vores kolleger, der var til stede i går, kan vi arbejde som sædvanligt i dag, så kunderne ikke bliver berørt, og det føles, som det mest vigtige lige nu," siger Dustins kommunikationschef Eva Ernfors til mediet.

Hændelsen efterforskes som et groft tyveri, fremgår det.

Læs også: Dustin går i kødet på Atea: Køber svensk selskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.