Artikel top billede

It-forhandleren Dustin udsat for rambuktyveri i Sverige: Gummiged bragede ind i lagerbygning

Den svenske hardware-forhandler Dustin er blevet ramt af et rambuktyveri, hvor gerningsmændene har kørt en gummiged ind i en 20.000 kvadratermeter stor lagerbygning uden for Stockholm.

It-forhandleren Dustin blev i weekenden ramt af et rambuktyveri.

Omkring klokken 07.00 søndag morgen penetrerede gerningsmændene lagerbygningens væg med en gummiged.

Her slap indbrudstyvene afsted med flere hardware-produkter fra det 20.000 kvadratmeter store lager, der er beliggende uden for den svenske hovedstad Stockholm.

Det rapporterer det svenske medie Expressen.

"Ukendte gerningsmænd har brugt et arbejdskøretøj til at komme ind i bygningen. I henhold til, hvad der kom frem af den indledende undersøgelse, kan gerningsmændene have forladt stedet i et eller flere køretøjer. Derfor har vi afspærret området på grund af alvorligt tyveri," siger Towe Hägg, talsmand for politiet i Østregionen til Expressen.

Læs også :Svenske Dustin på opkøbsjagt i Danmark: Køber dansk it-firma med 80 ansatte

Dustin har endnu ikke ville kommentere på, hvilke hardware-produkter tyvene er sluppet afsted med, skriver Computersweden.

Hos den svenske it-forhandler er man åbenlyst trist over hændelsen.

"Man bliver så gal. Takket være vores kolleger, der var til stede i går, kan vi arbejde som sædvanligt i dag, så kunderne ikke bliver berørt, og det føles, som det mest vigtige lige nu," siger Dustins kommunikationschef Eva Ernfors til mediet.

Hændelsen efterforskes som et groft tyveri, fremgår det.

Læs også: Dustin går i kødet på Atea: Køber svensk selskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere