Artikel top billede

(Foto: Photo by Annie Spratt on Unsplash)

Her er 10 fede it-job i den offentlige sektor, der er ledige netop nu

En karriere i det offentlige giver både mening og masser udviklingsmuligheder. Her er 10 job, der netop nu er ledige i spændende organisationer som Forsvaret, Vejdirektoratet og Energinet.

I denne uges oversigt over ledige it-stillinger, har vi fokus på jobopslag i det offentlige.

Du kan se de udvalgte stillinger nedenfor.

Der er mange fordele ved at arbejde i det offentlige. Du får en karriere med mening og masser af udviklingsmuligheder i store organisationer.

Alt fra pension til work-life balance er typisk i top, ledere er generelt uddannet i ledelse, og der er ordnede forhold for de ansatte.

Du kan desuden se frem til masser af store og udfordrende projekter og opgaver, som du får mulighed for at sætte dit præg på.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Forsvaret søger it-medarbejdere til drift og udvikling af Forsvarets IT- infrastruktur, Hvidovre

Forsvaret både ligner og adskiller sig fra andre offentlige og private arbejdspladser.

Vores mission er at arbejde for fred og sikkerhed i både Danmark og verden. Til støtte for dette, stiller Forsvaret krav om en it-infrastruktur af meget høj kvalitet, der er både sikker, effektiv og som tilbyder moderne tjenester baseret på de nyeste teknologier fra blandt andet HP, Cisco, VMWare og Microsoft.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause.

På vores unikke arbejdsplads har du med andre ord tid til et liv ved siden af, uden du skal give afkald på kompetenceudvikling og spændende udfordringer!

Vi søger en it-medarbejder med kompetencer indenfor it-sikkerhedsprodukter, til drift og vedligeholdelse af et værktøj til sårbarhedsscanning samt generel drift og vedligeholdelse af it-sikkerhedsprodukter som antivirus, SIEM-produkter og andre scanner-produkter.

Har du den rette profil og personlighed, så er vi indforstået med, at du ikke nødvendigvis har flere års praktisk erfaring, men dog har teoretisk viden om de enkelte teknologier.

Læs hele annoncen her.

Region Sjælland søger PMO konsulent til Koncern IT, Ringsted

Vi har brug for dig til at være med til at understøtte og udvikle området for IT Projektledelse i Koncern IT, Region Sjælland.

I Koncern IT arbejder vi med en bred vifte af it-projekter, der skal være med til at understøtte vores kolleger på sygehusene, i psykiatrien og i administrationen.

Du vil komme til at arbejde med en portefølje på cirka 60 it-projekter inden for følgende områder: it-applikationer, patientsikkerhed, informationssikkerhed, it-opgradering, sundhed og forandringsledelse.

Derudover, vil du blive en central ressource i PMO-teamet, der støtter projektlederne og it-ledelsen i Koncern IT samt være udførende på andre støttefunktioner.

Du har gerne erfaring fra en lignende stilling, og brænder for at bruge denne erfaring i forbindelse med at indgå i et PMO-team.

Derudover motiveres du af at arbejde med projekter, der blandt andet har politisk fokus, mange interessenter og komplekse udfordringer.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling i PMO’et i IT Projektledelse, hvor du kan være med til at være retningsgivende, og hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger Innovationskoordinator, Frb/Kbh SV

Er du passioneret omkring designtænkning, ny teknologi og fremtidens tendenser?

Vil du være med til at udvikle digitale løsninger til fremtidens forretningsmodeller og facilitere spredning af innovation på tværs af Skatteforvaltningen?

I kontoret Digital Udvikling & Innovation er vi godt i gang med at etablere et kompetencecenter, hvor vi rådgiver og yder bistand til ledelsen og resten af organisation indenfor nye og fremtidige forretningsmodeller, teknologier samt innovation.

Derudover har vi igangsat initiativer såsom faglige inspirationsoplæg, et Community of Practice samt undervisningsforløb om designdrevet problemløsning.

Det kræver en dedikeret indsats at fortsætte udviklingen af dette arbejde, og til det har vi brug for dig som innovationskoordinator.

Som innovationskoordinator skal du i samarbejde med dit team arbejde for at sætte innovation og designtænkning på dagsordenen.

Som en del af dette arbejde skal du orientere dig i og kunne rådgive indenfor nye relevante teknologier, værktøjer og metoder.

Samtidig skal du søsætte nye initiativer og eksekverer på dem. Du skal kunne sætte retningen for kontorets innovative initiativer - fra det strategiske til det operationelle.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger It-projektkoordinator med erfaring fra store it-transformationsprojekter, Frb.

Har du lyst til at være en del af et af de største og mest komplekse agile it-transformationsprogrammer i staten og opleve den politiske verden på tæt hold?

Og vil du være en del af et team som arbejder med bl.a. de nyeste teknologier, stor hastighed og skala – og de allerstørste leverandører i markedet? Så har vi brug for dig!

Den nye EU-toldlovgivning medfører væsentlige ændringer både for erhvervslivet og i Toldstyrelsen i Danmark, herunder udskiftning af hovedparten af den samlede it-portefølje på toldområdet.

Det vil have meget stor betydning for den danske import og eksport, for det indre marked, for vores danske virksomheder og for vores kolleger i Toldstyrelsen, som vi arbejder tæt sammen med.

Du bliver tilknyttet toldprogrammet (EUTK) i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som er et af de største it-transformationsprogrammer i Danmark.

Du har erfaring fra arbejde i en it-organisation enten som projektkoordinator, konsulent eller anden relevant position, hvor din dagligdag har været præget af deltagelse i forskellige opgaver omkring koordinering, styring mv.

Du må meget gerne have et ønske om at udvikle dig i retning af en rolle som it-projektleder eller en agil ledelsesrolle i fremtiden.

Læs hele annoncen her.

Center for It, Medico og Telefoni søger IT-supporter til Region Hovedstaden

Banker dit hjerte for at hjælpe andre, og er du serviceminded til udover alle fingerspidser? Så er det måske dig, der bliver vores nye it-support-kollega i Teknisk On-site København.

Vi er en del af Center for It, Medico og Telefoni, der med 975 ansatte er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi.

Vi driver, supporterer og udvikler it, medico-udstyr og telefoni på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre.

Vores kerneopgave er at sikre effektiv anvendelse af sundhedsteknologi til gavn for både klinikere og patienter.

Hos os får du et spændende og udfordrende arbejdsområde, med en solid introduktion. Du får samtidig et godt kollegaskab med plads til at have det sjovt. Yderligere får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Læs hele annoncen her.

Vejdirektoratet søger erfaren forretningskonsulent til implementering af ny ERP-løsning

Brænder du for at implementere en stærk systemunderstøttelse af en kompleks organisations kerneprocesser?

Kan du skabe fremdrift, realisere effektiviseringer og inddrage forretningens behov i en større it-transformation og forandringsproces?

Så er du måske vores nye kollega.

Vi skal udskifte vores nuværende SAP-løsning fra 00’erne og søger derfor en kompetent forretningskonsulent til at drive idéfasen og efterfølgende være en nøglespiller i analyse-, gennemførelses- og realiseringsfasen i projektet.

Stillingen giver en enestående mulighed for over en flerårig periode at være med helt fra idefasen til realiseringsfasen på et strategisk og komplekst projekt.

Du vil gennem hele projektet have ansvaret for dele af projektet og sammen med en projektleder fra Digitalisering og it indgå i ledelsen af det samlede projekt.

Governance og bemandingen af projektet er under opbygning, og du vil få en væsentlig rolle i etableringen af disse.

Læs hele annoncen her.

Energinet Forretningsservice A/S søger Nytænkende specialist til implementering af IoT-teknologier, Fredericia

Energinet og energibranchen er under stor forandring. Om bare 11 år skal alt strøm i Danmark være fra vedvarende energikilder, og i 2050 skal Danmark være 100 procent uafhængig af fossile brændsler.

Energinet står derfor overfor en stor og spændende opgave med at bidrage til opnåelse af de ambitiøse klimamål – og du kan være med til at sikre energi til tiden – og i fremtiden.

Som specialist inden for IoT-teknologier bidrager du til at skabe fundamentet for en sikker grøn omstilling af det danske elsystem gennem brugen af ny teknologi.

Glæd dig til at blive en del af et stærkt team, hvor du i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger er med til at udvikle og drive nye teknologier frem i forretningen på tværs af en kompleks og spændende organisation.

Energinet er en fleksibel arbejdsplads med stort fokus på medarbejdernes trivsel og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Læs hele annoncen her.

Aarhus kommune søger Projektleder med IT-teknisk profil til Fælles Service i Borgmesterens Afdeling, Aarhus C

Vi søger en dygtig projektleder med en IT-teknisk profil til at hjælpe Aarhus Kommune med at få udviklet kommunens brugerstyring og master data management.

Konkret skal projektlederen arbejde indenfor kommunens brugerstyringsprogram.

Programmet omhandler grundlæggende effektivisering af brugerstyringsprocessen i Aarhus Kommune, herunder udvikling af automatiseret adgangsstyring til kommunens systemer.

Projektlederen skal indgå i projektorganiseringen og medvirke i samarbejde med projektteamet til at sikre, at projektets enkeltdele kommer i mål.

Projektlederen skal styre arbejdsgrupper og medvirke i implementeringsprocesser i forhold til autoritative organisationsdata, GAP-analyse i forhold til eksisterende brugerstyring og design af og implementering af den fremtidige arkitektur for brugerstyringen i Aarhus Kommune.

Projektlederen refererer i det daglige til den strategiske programledelse af Brugerstyringsprogrammet ved Digitaliseringschef Ole Hersted Hansen.

Arbejdsstedet er Brugerservice på Rådhuset, der er ledet af Brugerservicechef Jesper Dannerfjord. Jesper Dannerfjord er personaleleder.

Læs hele annoncen her.

Rigspolitiet (PET) søger IT-sikkerhedsspecialister til Operativt Teknisk Center, Søborg

Brænder du for it-sikkerhed? Er du struktureret, systematisk, og har du lyst til at arbejde med praktisk it-sikkerhed i Danmarks nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste?

Har du lyst til at være med til blandt at opbygge og implementere ISO27001 i en organisation som er anderledes end de fleste, og hvor den operative opgaveløsning altid kommer først? Er du tilmed drevet af at gøre en forskel for samfundet, så har vi jobbet til dig!

PET's Operative Tekniske Center søger it-sikkerhedsspecialister der blandt andet kan være med til at implementere ISO27001 i centret, med det formål at sikre et stabilt, sikkert og veldokumenteret grundlag for efterretnings- og sikkerhedsarbejdet.

Det er et udfordrende, men spændende og alsidigt job, hvor du vil få en meget bred berøringsflade ikke kun med it og infrastruktur, men også med centrets operative virke, som er centrets kerneopgave.

Du har en relevant videregående uddannelse, men du kan også være autodidakt kombineret med forskellige kurser og en bred erfaring inden for området.

Du er uanset baggrund en erfaren it-sikkerhedsspecialist med minimum tre års erhvervserfaring. Du har hands-on ISO27001 erfaring og er god til at skrive og dokumentere dit arbejde og processer.

Læs hele annoncen her.

Sundhed.dk søger Lead Developer, København

Vil du være med til at sikre og udvikle banebrydende & innovative løsninger som ør en forskel for alle borgere i Danmark? Så er chancen her!

  • Du får stor indflydelse på udviklingsprojekterne, som er med til at gøre en forskel for Sundhed.dk-platformen.

  • Du bidrager med IT-fagligt velfunderede løsninger med udgangspunkt i user stories.

  • Du medvirker til at løfte kompetencerne i udviklingsafdelingen, hvor du aktivt identificere behov, og udvælger løsninger til kompetenceudvikling.

  • Du løfter dine udviklerkollegaer gennem aktiv sparring og motivation.

  • Du sikre et godt samarbejde mellem udviklingsafdeling og driftsafdelingen, hvor du har en rolle som DevOps.

  • Du deltager aktivt i udviklingen af arkitektur i samarbejde med IT-arkitekterne.

  • Du deltager aktivt i hvert udviklingsprojekt i samarbejde med de andre udviklere.

  • Du kvalitetssikrer ved at have fokus på processer og kvalitetsstandarder for kode.

  • Du sætter standarder for dokumentation.
Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu