Artikel top billede

Streaming: Disneys nye streamingtjeneste udsat for hacking

Flere af de nye brugere oplevede, at de blev logget ud af deres konto og derefter mistede adgangen helt.

Disneys nye streamingtjeneste Disney+ blev 12. november søsat i USA, Canada og Holland.

Dermed blev streaminghungrende brugere i november velsignet med hele to nye streamingtjenester fra nogle af verdens største mediegiganter. 1. november lancerede Apple nemlig tjenesten AppleTV+.

Allerede dagen efter lanceringen annoncerede Disney, at 10 mio. brugere havde tilmeldt sig tjenesten, enten i en gratis prøveperiode eller som betalende kunder.

Disney+ fik dog en noget blandet start.

Flere af de nye brugere oplevede, at de blev logget ud af deres konto og derefter mistede adgangen helt. Tech-mediet ZDNet afslørede kort tid efter, at flere tusind af de nye konti var blevet hacket og nu var til salg på forskellige hacking-fora for helt ned til $3 – halvdelen af prisen for et månedsabonnement.

Tyveriet af de mange konti samt et væld af andre tekniske børnesygdomme resulterede i et sandt stormløb på Disney+’s kundeservice. Disney afviste dog, at der skulle være tale om en decideret sikkerhedsbrist i tjenesten.

Disney har annonceret, at Disney+ vil blive lanceret i England, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien 31. marts 2020. Det er ikke blevet afsløret, hvornår danskerne vil få adgang. Filmz.dk beretter dog, at flere titler allerede nu findes med danske undertekster eller danske stemmer.

Disney+ byder på de mest kendte film- og serietitler fra Disneys bagkatalog samt fra de øvrige Disney-franchises Marvel, Pixar og National Geographic. I alt ligger omkring 500 film samt over 7.500 serieafsnit klar til fri afbenyttelse for tjenestens abonnenter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere