Artikel top billede

Streaming: Disneys nye streamingtjeneste udsat for hacking

Flere af de nye brugere oplevede, at de blev logget ud af deres konto og derefter mistede adgangen helt.

Disneys nye streamingtjeneste Disney+ blev 12. november søsat i USA, Canada og Holland.

Dermed blev streaminghungrende brugere i november velsignet med hele to nye streamingtjenester fra nogle af verdens største mediegiganter. 1. november lancerede Apple nemlig tjenesten AppleTV+.

Allerede dagen efter lanceringen annoncerede Disney, at 10 mio. brugere havde tilmeldt sig tjenesten, enten i en gratis prøveperiode eller som betalende kunder.

Disney+ fik dog en noget blandet start.

Flere af de nye brugere oplevede, at de blev logget ud af deres konto og derefter mistede adgangen helt. Tech-mediet ZDNet afslørede kort tid efter, at flere tusind af de nye konti var blevet hacket og nu var til salg på forskellige hacking-fora for helt ned til $3 – halvdelen af prisen for et månedsabonnement.

Tyveriet af de mange konti samt et væld af andre tekniske børnesygdomme resulterede i et sandt stormløb på Disney+’s kundeservice. Disney afviste dog, at der skulle være tale om en decideret sikkerhedsbrist i tjenesten.

Disney har annonceret, at Disney+ vil blive lanceret i England, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien 31. marts 2020. Det er ikke blevet afsløret, hvornår danskerne vil få adgang. Filmz.dk beretter dog, at flere titler allerede nu findes med danske undertekster eller danske stemmer.

Disney+ byder på de mest kendte film- og serietitler fra Disneys bagkatalog samt fra de øvrige Disney-franchises Marvel, Pixar og National Geographic. I alt ligger omkring 500 film samt over 7.500 serieafsnit klar til fri afbenyttelse for tjenestens abonnenter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere