Artikel top billede

Streaming: Disneys nye streamingtjeneste udsat for hacking

Flere af de nye brugere oplevede, at de blev logget ud af deres konto og derefter mistede adgangen helt.

Disneys nye streamingtjeneste Disney+ blev 12. november søsat i USA, Canada og Holland.

Dermed blev streaminghungrende brugere i november velsignet med hele to nye streamingtjenester fra nogle af verdens største mediegiganter. 1. november lancerede Apple nemlig tjenesten AppleTV+.

Allerede dagen efter lanceringen annoncerede Disney, at 10 mio. brugere havde tilmeldt sig tjenesten, enten i en gratis prøveperiode eller som betalende kunder.

Disney+ fik dog en noget blandet start.

Flere af de nye brugere oplevede, at de blev logget ud af deres konto og derefter mistede adgangen helt. Tech-mediet ZDNet afslørede kort tid efter, at flere tusind af de nye konti var blevet hacket og nu var til salg på forskellige hacking-fora for helt ned til $3 – halvdelen af prisen for et månedsabonnement.

Tyveriet af de mange konti samt et væld af andre tekniske børnesygdomme resulterede i et sandt stormløb på Disney+’s kundeservice. Disney afviste dog, at der skulle være tale om en decideret sikkerhedsbrist i tjenesten.

Disney har annonceret, at Disney+ vil blive lanceret i England, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien 31. marts 2020. Det er ikke blevet afsløret, hvornår danskerne vil få adgang. Filmz.dk beretter dog, at flere titler allerede nu findes med danske undertekster eller danske stemmer.

Disney+ byder på de mest kendte film- og serietitler fra Disneys bagkatalog samt fra de øvrige Disney-franchises Marvel, Pixar og National Geographic. I alt ligger omkring 500 film samt over 7.500 serieafsnit klar til fri afbenyttelse for tjenestens abonnenter.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Data Architect

Unik System Design A/S

IT-Supporter til Hosting
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere


Compliance Day 2024: Faret vild i regulativer og direktiver? Få overblik over dem alle

Få et overblik over, hvordan du holder din virksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressourcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

30. oktober 2024 | Læs mere