Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Et helt nyt Computerworld Navnenyt er på vej

Computerworld Navnenyt er stedet, hvor man følger med i it-relaterede job- og karrierenyheder. Navnenyt læses af tusindvis at Computerworld-læsere hver eneste dag. Men den gratis serviceydelse trænger til en større teknisk og indholdsmæssig overhaling. Det sker hen over jul og nytår.

Computerworld Navnenyt er den vigtigste kilde til it-relaterede job- og karrierenyheder, som tusindvis at Computerworld-læsere følger med i hver eneste dag.

Nyheder om jobskift, nyansættelser, nyuddannede, udnævnelser, runde fødselsdage og jubilæer har været vigtigt stof hos os, lige siden Computerworld udkom for første gang i Danmark den 8. september 1981. Og det skal det blive ved med.

Derfor skal Computerworld Navnenyt gennemgå en større teknisk overhaling, som gør det endnu nemmere og overskueligt at uploade tekst og billeder til navnenyt og kontrollere de enkelte opslag, før de bliver offentliggjort på CW.dk.

Målet er, at processen skal blive endnu mere gennemskuelig, effektiv og hurtig for både de, der bidrager med stof til navnenyt, og for redaktionen, der skal håndtere den gratis serviceydelse, som Computerworld Navnenyt jo også er.

For at vi kan gøre det bedst muligt, lukker vi for navnenyt i en periode hen over jul og nytår, så det giver færrest mulige gener for alle.

Sidste chance for at levere stof, som vil blive offentliggjort i december 2019, skal derfor ske via den sædvanlige mailform eller pr. mail til navnenyt@cw.dk senest 13. december 2019.

Den nye Computerworld Navnenyt får premiere i begyndelsen af 2020.

Hvis du vil have en mail, når det er klar til brug, kan du sende en mail til navnenyt@cw.dk og skrive “Besked om det nye Computerworld Navnenyt, ja tak” i emnefeltet.

I mellemtiden kan du også tjekke, om din virksomhed eller uddannelsesinstitution er tilmeldt Computerworld Brancheguiden. Opslag i Brancheguiden bliver nemlig en del af den nye løsning, som skal gøre det endnu nemmere at administrere navnenyt for både bidragydere og redaktion.

Du kan tjekke her, om din virksomhed er med i Brancheguiden.

Er den ikke det, kan du tilmelde virksomheden via denne mailform

For virksomheder, som er en del af it-branchen, er det helt ligetil at vælge, hvilken af branchekategorierne virksomheden tilhører.

For alle andre har vi oprettet kategorien “Andet (firmaer uden for it-branchen, it-uddannelsesinstitutioner og PR-bureauer med speciale i it)”.

Vi glæder os til at præsentere den nye løsning, som vi håber, alle bliver glade for. Det er jo aldrig populært at ændre i indgroede arbejdsvaner og rutiner. Men det er nødvendigt at gøre noget ved Navnenyt nu af flere grunde. GDPR er blot en af dem.

På forhånd tak for din forståelse og velvilje

Navnenyt-redaktionen på Computerworld
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.