Topnyhed:Kæmpe fyringsrunde i Region Hovedstadens it-organisation

Artikel top billede

Et helt nyt Computerworld Navnenyt er på vej

Computerworld Navnenyt er stedet, hvor man følger med i it-relaterede job- og karrierenyheder. Navnenyt læses af tusindvis at Computerworld-læsere hver eneste dag. Men den gratis serviceydelse trænger til en større teknisk og indholdsmæssig overhaling. Det sker hen over jul og nytår.

Computerworld Navnenyt er den vigtigste kilde til it-relaterede job- og karrierenyheder, som tusindvis at Computerworld-læsere følger med i hver eneste dag.

Nyheder om jobskift, nyansættelser, nyuddannede, udnævnelser, runde fødselsdage og jubilæer har været vigtigt stof hos os, lige siden Computerworld udkom for første gang i Danmark den 8. september 1981. Og det skal det blive ved med.

Derfor skal Computerworld Navnenyt gennemgå en større teknisk overhaling, som gør det endnu nemmere og overskueligt at uploade tekst og billeder til navnenyt og kontrollere de enkelte opslag, før de bliver offentliggjort på CW.dk.

Målet er, at processen skal blive endnu mere gennemskuelig, effektiv og hurtig for både de, der bidrager med stof til navnenyt, og for redaktionen, der skal håndtere den gratis serviceydelse, som Computerworld Navnenyt jo også er.

For at vi kan gøre det bedst muligt, lukker vi for navnenyt i en periode hen over jul og nytår, så det giver færrest mulige gener for alle.

Sidste chance for at levere stof, som vil blive offentliggjort i december 2019, skal derfor ske via den sædvanlige mailform eller pr. mail til navnenyt@cw.dk senest 13. december 2019.

Den nye Computerworld Navnenyt får premiere i begyndelsen af 2020.

Hvis du vil have en mail, når det er klar til brug, kan du sende en mail til navnenyt@cw.dk og skrive “Besked om det nye Computerworld Navnenyt, ja tak” i emnefeltet.

I mellemtiden kan du også tjekke, om din virksomhed eller uddannelsesinstitution er tilmeldt Computerworld Brancheguiden. Opslag i Brancheguiden bliver nemlig en del af den nye løsning, som skal gøre det endnu nemmere at administrere navnenyt for både bidragydere og redaktion.

Du kan tjekke her, om din virksomhed er med i Brancheguiden.

Er den ikke det, kan du tilmelde virksomheden via denne mailform

For virksomheder, som er en del af it-branchen, er det helt ligetil at vælge, hvilken af branchekategorierne virksomheden tilhører.

For alle andre har vi oprettet kategorien “Andet (firmaer uden for it-branchen, it-uddannelsesinstitutioner og PR-bureauer med speciale i it)”.

Vi glæder os til at præsentere den nye løsning, som vi håber, alle bliver glade for. Det er jo aldrig populært at ændre i indgroede arbejdsvaner og rutiner. Men det er nødvendigt at gøre noget ved Navnenyt nu af flere grunde. GDPR er blot en af dem.

På forhånd tak for din forståelse og velvilje

Navnenyt-redaktionen på Computerworld
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere