Artikel top billede

Nu kårer Computerworld de it-virksomheder, som er bedst til rå vækst

Hvilke it-virksomheder er bedst til vækst lige nu? Det afslører vi, når Computerworld i de kommende uger kårer årets it-kometer 2019.

Nu kårer Computerworld de it-virksomheder, som er bedst til rå vækst

Hvilke it-virksomheder er bedst til vækst lige nu? Det afslører vi, når Computerworld i de kommende uger kårer årets it-kometer 2019.

Konjunkturerne i it-branchen er gode og har været det i en del år. Mange virksomheder klarer sig rigtig godt. Men nogle af dem gør det bare lige en tand - eller mere - bedre end alle de andre og præsterer solid, vedholdende vækst i særklasse ... og en af dem er klart bedst af alle.

Derfor har Computerworld haft gang i den store regnemotor for at finde hvem der gør det særligt godt.

Vi har undersøgt regnskaberne fra de virksomheder, som i de seneste fire regnskabsår har præsteret positive driftsresultater og resultater før skat . Vi har indekseret og rangeret resultaterne - og placeret dem i forhold til hinanden. På den måde når vi frem til vinderne - både totalt og i de forskellige branchekategorier.

Vinderen kårer vi d. 13. december. Men indtil da kan du over de næste par uger læse om de enkelte kategorivindere, se overblikket over kategorier som konsulenthuset, BI-virksomheder, ESDH-leverandører, sikkerhedsvirksomheder og mange flere.

Derfor kan senere i dag læse om hvilke danske konsulenthuse der er bedst til vækst - og hvordan alle de andre klarer sig.

Så god læselyst. Både senere i dag - og i de næste par uger.
Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.