Nu kårer Computerworld de it-virksomheder, som er bedst til rå vækst

Hvilke it-virksomheder er bedst til vækst lige nu? Det afslører vi, når Computerworld i de kommende uger kårer årets it-kometer 2019.

Nu kårer Computerworld de it-virksomheder, som er bedst til rå vækst

Hvilke it-virksomheder er bedst til vækst lige nu? Det afslører vi, når Computerworld i de kommende uger kårer årets it-kometer 2019.

Konjunkturerne i it-branchen er gode og har været det i en del år. Mange virksomheder klarer sig rigtig godt. Men nogle af dem gør det bare lige en tand - eller mere - bedre end alle de andre og præsterer solid, vedholdende vækst i særklasse ... og en af dem er klart bedst af alle.

Derfor har Computerworld haft gang i den store regnemotor for at finde hvem der gør det særligt godt.

Vi har undersøgt regnskaberne fra de virksomheder, som i de seneste fire regnskabsår har præsteret positive driftsresultater og resultater før skat . Vi har indekseret og rangeret resultaterne - og placeret dem i forhold til hinanden. På den måde når vi frem til vinderne - både totalt og i de forskellige branchekategorier.

Vinderen kårer vi d. 13. december. Men indtil da kan du over de næste par uger læse om de enkelte kategorivindere, se overblikket over kategorier som konsulenthuset, BI-virksomheder, ESDH-leverandører, sikkerhedsvirksomheder og mange flere.

Derfor kan senere i dag læse om hvilke danske konsulenthuse der er bedst til vækst - og hvordan alle de andre klarer sig.

Så god læselyst. Både senere i dag - og i de næste par uger.
Premium
Vodafone gennemfører et af verdens største S/4HANA-projekter på blot en weekend: Sådan er opgaven blevet grebet an
Over en lang weekend gennemførte Vodafone en enorm ERP-migration til SAP’s nyeste kerne S/4HANA. Det skete efter et års forberedelse. Arbejdet med data var nøglen til success, lyder budskabet.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?