Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Lars Tvedes slagsmål med Peter Warnøe om Nordic Eye fortsætter: Mulig retssag på vej

Slagsmålet mellem de to tidligere nære venner Lars Tvede og Peter Warnøe fortsætter i fuld offentlighed. Lars Tvede, der for kort tid siden blev smidt ud af deres fælles venturefond Nordic Eye, forbereder et juridisk modsvar

En bitter magtkamp mellem de to tidligere venner og forretningskollegaer, Lars Tvede og Peter Warnøe, fortsætter for fuld styrke og i fuld offentlighed.

Forleden blev Lars Tvede smidt ud af det fælles ventureselskab Nordic Eye efter en langvarig konflikt om ulovlige aktionærlån og en strid om udbytter.

Det kan du læse mere om her: Peter Warnøe smider medstifter Lars Tvede ud af venturefonden Nordic Eye efter bitter magtkamp

Lars Tvedes exit fra Nordic Eye betyder, at han er tvunget til at sælge sin andel af Nordic Eye til en fast pris, og det betyder, at han går glip af en potentiel fortjeneste, når selskabets investeringer i blandt andre det succesfulde Blue Ocean Robotics bliver realiseret. Det skriver Børsen.

Men det bliver ikke uden sværdslag, forlyder det nu.

"Selvfølgelig accepterer jeg ikke, at man uden videre vil fjerne min upside efter tre års hårdt arbejde. Så det kigger min advokat på," skriver Lars Tvede i en mail til Børsen.

Ifølge Børsen er der tale om advokat, Christian Scherfig, partner i Lundgreens Advokatpartnerselskab, som altså skal hjælpe Lars Tvede med at bestemme retningen for de næste slag i konflikten.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital