Artikel top billede

Lars Tvedes slagsmål med Peter Warnøe om Nordic Eye fortsætter: Mulig retssag på vej

Slagsmålet mellem de to tidligere nære venner Lars Tvede og Peter Warnøe fortsætter i fuld offentlighed. Lars Tvede, der for kort tid siden blev smidt ud af deres fælles venturefond Nordic Eye, forbereder et juridisk modsvar

En bitter magtkamp mellem de to tidligere venner og forretningskollegaer, Lars Tvede og Peter Warnøe, fortsætter for fuld styrke og i fuld offentlighed.

Forleden blev Lars Tvede smidt ud af det fælles ventureselskab Nordic Eye efter en langvarig konflikt om ulovlige aktionærlån og en strid om udbytter.

Det kan du læse mere om her: Peter Warnøe smider medstifter Lars Tvede ud af venturefonden Nordic Eye efter bitter magtkamp

Lars Tvedes exit fra Nordic Eye betyder, at han er tvunget til at sælge sin andel af Nordic Eye til en fast pris, og det betyder, at han går glip af en potentiel fortjeneste, når selskabets investeringer i blandt andre det succesfulde Blue Ocean Robotics bliver realiseret. Det skriver Børsen.

Men det bliver ikke uden sværdslag, forlyder det nu.

"Selvfølgelig accepterer jeg ikke, at man uden videre vil fjerne min upside efter tre års hårdt arbejde. Så det kigger min advokat på," skriver Lars Tvede i en mail til Børsen.

Ifølge Børsen er der tale om advokat, Christian Scherfig, partner i Lundgreens Advokatpartnerselskab, som altså skal hjælpe Lars Tvede med at bestemme retningen for de næste slag i konflikten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere