Artikel top billede

Lars Tvedes slagsmål med Peter Warnøe om Nordic Eye fortsætter: Mulig retssag på vej

Slagsmålet mellem de to tidligere nære venner Lars Tvede og Peter Warnøe fortsætter i fuld offentlighed. Lars Tvede, der for kort tid siden blev smidt ud af deres fælles venturefond Nordic Eye, forbereder et juridisk modsvar

En bitter magtkamp mellem de to tidligere venner og forretningskollegaer, Lars Tvede og Peter Warnøe, fortsætter for fuld styrke og i fuld offentlighed.

Forleden blev Lars Tvede smidt ud af det fælles ventureselskab Nordic Eye efter en langvarig konflikt om ulovlige aktionærlån og en strid om udbytter.

Det kan du læse mere om her: Peter Warnøe smider medstifter Lars Tvede ud af venturefonden Nordic Eye efter bitter magtkamp

Lars Tvedes exit fra Nordic Eye betyder, at han er tvunget til at sælge sin andel af Nordic Eye til en fast pris, og det betyder, at han går glip af en potentiel fortjeneste, når selskabets investeringer i blandt andre det succesfulde Blue Ocean Robotics bliver realiseret. Det skriver Børsen.

Men det bliver ikke uden sværdslag, forlyder det nu.

"Selvfølgelig accepterer jeg ikke, at man uden videre vil fjerne min upside efter tre års hårdt arbejde. Så det kigger min advokat på," skriver Lars Tvede i en mail til Børsen.

Ifølge Børsen er der tale om advokat, Christian Scherfig, partner i Lundgreens Advokatpartnerselskab, som altså skal hjælpe Lars Tvede med at bestemme retningen for de næste slag i konflikten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere