Artikel top billede

Photo by Macau Photo Agency on Unsplash (Foto: Photo by Macau Photo Agency on Unsplash)

Smittefare tvinger danske Tradeshift til at lukke afdeling på ubestemt tid: "I det første kvartal bliver omsætningen i Kina hårdt ramt"

Spredningen af coronavirus får mærkbare konsekvenser for danske Tradeshifts kinesiske afdeling, der nu er tvunget til lukning på ubestemt tid. Få Tradeshift-stifteren Mikkel Hippe Bruns forklaring på, hvordan selskabet håndterer den usædvanlige situation.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Danske Tradeshift har en afdeling på 70 medarbejdere i Kina, som nu skal arbejde hjemmefra. Bliv klogere på, hvordan selskabet håndterer det
  • Få indsigt i hvordan Tradeshift bliver økonomisk ramt af smitten
  • Få Tradeshift-stifter Mikkel Hippe Brun-vurdering af, hvor længe situationen kommer til at stå på
891
4:30 min
I dag skulle de cirka 70 ansatte hos danske Tradeshifts kinesiske afdeling være mødt på arbejde efter en forlænget kinesisk nytårsferie.

Men på grund af den aktuelle epidemi med coronavirus står selskabets kontorer stadig tomme. Det kommer de til at gøre hos Tradeshift og i store dele af Kina frem til tidligst 9. februar.

Og allerede nu forudser Tradeshifts medstifter og chef for det asiatiske marked, Mikkel Hippe Brun, at virusepidemien vil få mærkbare økonomiske konsekvenser for den kinesiske afdeling

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Billet-app-løsning klar i 2023: Det digitale Rejsekort har dog længere udsigter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft i klage efter at have tabt kæmpeudbud til AWS: Nøglemedarbejder skiftede job til konkurrent

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Over 95 procent af al ny malware er rettet mod Windows

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sådan vil ny direktør hos Bankdata hæve effektiviteten hos 350 udviklere: "Der er en del at komme efter. Det er motoren, der skal skaleres til næste niveau"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Erhvervsstyrelsen henter kæmpe gevinster efter års arbejde: "Vi kan idriftsætte machine learning-modeller på få minutter."