IBM: Køb nu og betal i 2005

Verdens største it-selskab, IBM, slår på tromme for en ny kampagne, hvor virksomheder kan købe servere, bærbare pc'er og storage-produkter nu, men først betale næste år. I Danmark ser IBM et behov for det nye program, fordi virksomhederne stadig er tilbageholdende med investere i ny teknologi.

IBM sætter nu en ny kampagne i søen for at få virksomheder til at investere i nyt it-udstyr, selv om de er løbet tør for penge på årets it-budget.

Bag kampagnen står IBM Global Financing - verdens største inden for finansiering af it-udstyr - som tilbyder virksomheder at købe IBM-udstyr nu og først betale næste år.

Inkluderet i kampagnen er blandt andet den stationære pc Thinkcentre S50, den bærbare pc Thinkpad X40, et bredt udvalg af servere samt en række storage-produkter.

Virksomheder tilbageholdende
- Den her type program er et udtryk for, at vi tror på, at der et behov i markedet for at opgradere teknologi. Men vi kan også se, at virksomhederne i det givne økonomiske klima stadig er tilbageholdende, siger IBM's kommunikationschef Anders Lund Rendtorff.

Tilbudet gælder alle typer virksomheder, hvad enten de køber direkte fra IBM eller gennem selskabets partnere på de pågældende produktområder.

Den nye kampagne bærer navnet "Why wait" - hvorfor vente - og gælder både leasing og køb på afbetaling. Interesserede virksomheder kan også vælge at betale nu og til gengæld få en mindre rente.

IBM Global Financing stod sidste år for mere end 17 milliarder kroner i omsætning på globalt plan, og selskabet er derfor ikke uden betydning i det samlede IBM-regnskab.

Kampagnen kan vise sig at være en hjælp for IBM i Danmark, hvis seneste regnskab viste, at selskabet stod en smule i stampe.

Ifølge Anders Lund Rendtorff er selskabet dog inde en positiv tendens, som kampagnen skal være med til at forstærke.

- Vi har den stærkeste produktlinje i meget lang tid, så jeg vil sige, at det her for os er spørgsmål om at sætte turbo på den positive tendens, vi ser i forvejen, og udrydde den skepsis, der måtte være ude i virksomhederne, siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere