Artikel top billede

Login-oplysninger lækket: Center for Cybersikkerhed udsender varselsmail

Flere danskeres loginoplysninger til tele- og internetudbydere er blevet lækket.

Har du modtaget en mail fra Center for Cybersikkerhed for nyligt, kan du være en af de danskere, som er ramt af en nylig læk af login-info.

Advarselsmailen udsendes for at varsle borgere om en lækage, af netop login-oplysninger fra de berørte danskeres til deres respektive tele- og internet-udbydere.

Det oplyser myndigheden, der er en gren af forsvarets efterretningstjeneste, på det sociale netværk Twitter.

Her opfordrer centeret samtidig til, at gældende vejledninger til brug af passwords følges. Denne kan læses her.

Flere varsler

Center for Cybersikkerhed har igennem det verserende corona-udbrud udsendt flere varsler til blandt andet myndigheder og virksomheder, for at advare om risiko for særligt ransomware-angreb, i en tid hvor mange medarbejdere arbejder hjemmefra.

"Myndigheder og virksomheder er særligt sårbare under den igangværende corona-pandemi, hvor mange medarbejdere arbejder hjemme, og ressourcer i relation til opretholdelsen af it-drift er særligt sårbare eller kritiske," skrev Center for Cybersikkerhed dengang, som samtidig noterede at leverandører og hospitaler er særligt udsat.

Læs også: Antallet af ransomware-angreb stiger: Corona-krisen øger risikoen for virksomheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere