Artikel top billede

(Foto: Jakob Schjoldager)

Login-oplysninger lækket: Center for Cybersikkerhed udsender varselsmail

Flere danskeres loginoplysninger til tele- og internetudbydere er blevet lækket.

Har du modtaget en mail fra Center for Cybersikkerhed for nyligt, kan du være en af de danskere, som er ramt af en nylig læk af login-info.

Advarselsmailen udsendes for at varsle borgere om en lækage, af netop login-oplysninger fra de berørte danskeres til deres respektive tele- og internet-udbydere.

Det oplyser myndigheden, der er en gren af forsvarets efterretningstjeneste, på det sociale netværk Twitter.

Her opfordrer centeret samtidig til, at gældende vejledninger til brug af passwords følges. Denne kan læses her.

Flere varsler

Center for Cybersikkerhed har igennem det verserende corona-udbrud udsendt flere varsler til blandt andet myndigheder og virksomheder, for at advare om risiko for særligt ransomware-angreb, i en tid hvor mange medarbejdere arbejder hjemmefra.

"Myndigheder og virksomheder er særligt sårbare under den igangværende corona-pandemi, hvor mange medarbejdere arbejder hjemme, og ressourcer i relation til opretholdelsen af it-drift er særligt sårbare eller kritiske," skrev Center for Cybersikkerhed dengang, som samtidig noterede at leverandører og hospitaler er særligt udsat.

Læs også: Antallet af ransomware-angreb stiger: Corona-krisen øger risikoen for virksomheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere