Artikel top billede

(Foto: Foto: [url=http://www.flickr.com/photos/racecarphotos/]cole24_/CC BY-SA 2.0)

Coca-Cola samler al sin it på Microsofts systemer: Microsoft lander kæmpe-aftale

Mægtige Coca-Cola med 700.000 medarbejdere gør klar til at flytte sin it over på Microsofts systemer på ny fem-årig kontrakt og skrotte de nuværende ‘uensartede og fragmenterede systemer.’

Coca-Cola gør klar til en stor modernisering af selskabets it-systemer.

I den kommende tid vil selskabet flytte en væsentlig del af systemerne ud med Microsofts systemer, som hele Coca-Cola-koncernen med omkring 700.000 medarbejdere nu vil satse på de i kommende fem år.

Det er resultatet af en ny kontrakt, som de to selskaber netop har indgået.

Den betyder, at Coca-Cola-koncernen nu vil implementere Teams, Microsoft 365 og Dynamics 365, ligesom koncernen vil begynde at standardisere hele it-infrastrukturen i cloud-platformen Azure.

Coca-Cola meddeler, at Microsoft-systemerne vil erstatte selskabets nuværende it-setup, der består af ‘uensartede og fragmenterede systemer.’

“Disse [nye, red] platforme vil levere relevante og personaliserede brugeroplevelser gennem hele organisationen,” lyder det fra Coca-Cola.

Med i ordren følger også Dynamics 365 Customer Service, Power Platformen og Microsoft Teams til samtlige medarbejdere.

Coca-Cola har ikke mindst kig på de AI-funktioner, der følger med i Dynamics 365.

Det er ideen, at selskabet vil anvende disse funktioner til at levere realtids-data til eksempelvis call centre, så de løbende kan følge dagens gang og deres medarbejderes performance, emner, der bliver ringet ind om og lignende.

Ideen er at skabe det, som Coca-Cola kalder for et ‘ægte 360-graders kunde- og forretnings-overblik, der forener processer og leverer analyser om fremtiden, så ansatte bliver i stand til at træffe proaktive beslutninger.”

Det fremgår ikke, hvor meget ordren er værd.

Coca-Cola meddelte fornylig, at selskabet - der har hovedkvarter i Atlanta i USA - var i gang med en strategisk gennemgang, der blandt skulle sikre, at investeringer bliver omdirigeret til de områder, hvor de giver størst værdi.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere