Coca-Cola samler al sin it på Microsofts systemer: Microsoft lander kæmpe-aftale

Mægtige Coca-Cola med 700.000 medarbejdere gør klar til at flytte sin it over på Microsofts systemer på ny fem-årig kontrakt og skrotte de nuværende ‘uensartede og fragmenterede systemer.’

Coca-Cola gør klar til en stor modernisering af selskabets it-systemer.

I den kommende tid vil selskabet flytte en væsentlig del af systemerne ud med Microsofts systemer, som hele Coca-Cola-koncernen med omkring 700.000 medarbejdere nu vil satse på de i kommende fem år.

Det er resultatet af en ny kontrakt, som de to selskaber netop har indgået.

Den betyder, at Coca-Cola-koncernen nu vil implementere Teams, Microsoft 365 og Dynamics 365, ligesom koncernen vil begynde at standardisere hele it-infrastrukturen i cloud-platformen Azure.

Coca-Cola meddeler, at Microsoft-systemerne vil erstatte selskabets nuværende it-setup, der består af ‘uensartede og fragmenterede systemer.’

“Disse [nye, red] platforme vil levere relevante og personaliserede brugeroplevelser gennem hele organisationen,” lyder det fra Coca-Cola.

Med i ordren følger også Dynamics 365 Customer Service, Power Platformen og Microsoft Teams til samtlige medarbejdere.

Coca-Cola har ikke mindst kig på de AI-funktioner, der følger med i Dynamics 365.

Det er ideen, at selskabet vil anvende disse funktioner til at levere realtids-data til eksempelvis call centre, så de løbende kan følge dagens gang og deres medarbejderes performance, emner, der bliver ringet ind om og lignende.

Ideen er at skabe det, som Coca-Cola kalder for et ‘ægte 360-graders kunde- og forretnings-overblik, der forener processer og leverer analyser om fremtiden, så ansatte bliver i stand til at træffe proaktive beslutninger.”

Det fremgår ikke, hvor meget ordren er værd.

Coca-Cola meddelte fornylig, at selskabet - der har hovedkvarter i Atlanta i USA - var i gang med en strategisk gennemgang, der blandt skulle sikre, at investeringer bliver omdirigeret til de områder, hvor de giver størst værdi.
IT-JOB

Hansen Technologies Denmark A/S

Senior Network Engineer

Cortex Consult A/S

Netværksspecialist
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
"Jeg er nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud"
Af alle vores ansatte, så er jeg nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud, selv om jeg ikke altid har været det.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.