Artikel top billede

Coca-Cola samler al sin it på Microsofts systemer: Microsoft lander kæmpe-aftale

Mægtige Coca-Cola med 700.000 medarbejdere gør klar til at flytte sin it over på Microsofts systemer på ny fem-årig kontrakt og skrotte de nuværende ‘uensartede og fragmenterede systemer.’

Coca-Cola gør klar til en stor modernisering af selskabets it-systemer.

I den kommende tid vil selskabet flytte en væsentlig del af systemerne ud med Microsofts systemer, som hele Coca-Cola-koncernen med omkring 700.000 medarbejdere nu vil satse på de i kommende fem år.

Det er resultatet af en ny kontrakt, som de to selskaber netop har indgået.

Den betyder, at Coca-Cola-koncernen nu vil implementere Teams, Microsoft 365 og Dynamics 365, ligesom koncernen vil begynde at standardisere hele it-infrastrukturen i cloud-platformen Azure.

Coca-Cola meddeler, at Microsoft-systemerne vil erstatte selskabets nuværende it-setup, der består af ‘uensartede og fragmenterede systemer.’

“Disse [nye, red] platforme vil levere relevante og personaliserede brugeroplevelser gennem hele organisationen,” lyder det fra Coca-Cola.

Med i ordren følger også Dynamics 365 Customer Service, Power Platformen og Microsoft Teams til samtlige medarbejdere.

Coca-Cola har ikke mindst kig på de AI-funktioner, der følger med i Dynamics 365.

Det er ideen, at selskabet vil anvende disse funktioner til at levere realtids-data til eksempelvis call centre, så de løbende kan følge dagens gang og deres medarbejderes performance, emner, der bliver ringet ind om og lignende.

Ideen er at skabe det, som Coca-Cola kalder for et ‘ægte 360-graders kunde- og forretnings-overblik, der forener processer og leverer analyser om fremtiden, så ansatte bliver i stand til at træffe proaktive beslutninger.”

Det fremgår ikke, hvor meget ordren er værd.

Coca-Cola meddelte fornylig, at selskabet - der har hovedkvarter i Atlanta i USA - var i gang med en strategisk gennemgang, der blandt skulle sikre, at investeringer bliver omdirigeret til de områder, hvor de giver størst værdi.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere