Artikel top billede

(Foto: Foto: [url=http://www.flickr.com/photos/racecarphotos/]cole24_/CC BY-SA 2.0)

Coca-Cola samler al sin it på Microsofts systemer: Microsoft lander kæmpe-aftale

Mægtige Coca-Cola med 700.000 medarbejdere gør klar til at flytte sin it over på Microsofts systemer på ny fem-årig kontrakt og skrotte de nuværende ‘uensartede og fragmenterede systemer.’

Coca-Cola gør klar til en stor modernisering af selskabets it-systemer.

I den kommende tid vil selskabet flytte en væsentlig del af systemerne ud med Microsofts systemer, som hele Coca-Cola-koncernen med omkring 700.000 medarbejdere nu vil satse på de i kommende fem år.

Det er resultatet af en ny kontrakt, som de to selskaber netop har indgået.

Den betyder, at Coca-Cola-koncernen nu vil implementere Teams, Microsoft 365 og Dynamics 365, ligesom koncernen vil begynde at standardisere hele it-infrastrukturen i cloud-platformen Azure.

Coca-Cola meddeler, at Microsoft-systemerne vil erstatte selskabets nuværende it-setup, der består af ‘uensartede og fragmenterede systemer.’

“Disse [nye, red] platforme vil levere relevante og personaliserede brugeroplevelser gennem hele organisationen,” lyder det fra Coca-Cola.

Med i ordren følger også Dynamics 365 Customer Service, Power Platformen og Microsoft Teams til samtlige medarbejdere.

Coca-Cola har ikke mindst kig på de AI-funktioner, der følger med i Dynamics 365.

Det er ideen, at selskabet vil anvende disse funktioner til at levere realtids-data til eksempelvis call centre, så de løbende kan følge dagens gang og deres medarbejderes performance, emner, der bliver ringet ind om og lignende.

Ideen er at skabe det, som Coca-Cola kalder for et ‘ægte 360-graders kunde- og forretnings-overblik, der forener processer og leverer analyser om fremtiden, så ansatte bliver i stand til at træffe proaktive beslutninger.”

Det fremgår ikke, hvor meget ordren er værd.

Coca-Cola meddelte fornylig, at selskabet - der har hovedkvarter i Atlanta i USA - var i gang med en strategisk gennemgang, der blandt skulle sikre, at investeringer bliver omdirigeret til de områder, hvor de giver størst værdi.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere