BreakingDisse fem it-systemer bliver omfattet af den nye krigsregel

Gaming-mastodonten bag Angry Birds køber sig ind i Danmark og stifter Rovio Copenhagen

Den finske gaming-gigant Rovio får en dansk gren ved at opkøbe det danske spilselskab Darkfire Games.

Den finske gaming-gigant bag det populære Angry Birds-spil, Rovio Entertainment Corp., overtager den danske spiludvikler Darkfire Games – et selskab specialiseret i 'free-to-play' rollespils-baserede spil (RPG).

"Vi er meget spændte på at lukke Darkfire Games ind Rovios netværk af spilvirksomheder," udtaler Rovios administrerende direktør Kati Levoranta som fortsætter:

"Det styrker vores spiludbud og kompetencer indenfor Mid-core spil, vi øjner mange muligheder i RPG-genren."

Det oplyser Rovio Entertainment Corp i en pressemeddelelse.

Det København-baserede selskab hed tidligere Wargaming Denmark og tæller 20 medarbejdere. Det bliver nu helejet af del af Rovio under navnet Rovio Copenhagen.

Selve beløbet på Darkfire-handlen ønsker Rovio ikke at sætte tal på.

Det danske spilhus vil fortsat drives af forhænværende Darkfire Games direktør, Rune Vendler, som blandt andet kan nævne Lionhead Studios, Hapti.co, IO Interactive og Wargaming som virksomheder på cv'et.

Læs også: Fra Commodore 64 og Amiga til moderne produktion af spilmusik: Mød danskeren bag musikken til Hitman og Assassin’s Creed


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Disse fem it-systemer bliver omfattet af den nye krigsregel
Mere end to år efter krigsreglen blev ændret, er statens vejledning til loven klar. Krigsreglen bliver fremover kendt som 'lokationskravet,' og fem it-systemer bliver omfattet af kravet. Se de fem it-systemer, der ikke må forlade Danmark her.
Computerworld
Tidligere Intel-udvikler: Derfor besluttede Apple sig for at droppe Intel
Det har vakt opsigt, at Apple har besluttet at droppe sin mangeårige samarbejdspartner Intel som leverandør af chip til Mac. Årsagen var helt konkret, fortæller tidligere Intel-topudvikler.
White paper
Mængden af skyggedata stiger voldsomt – få tips til hvordan du bekæmpe det
Moderne virksomheder er drevet af data. Men for at udnytte de data, skal de være tilgængelige for medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnere – og det er bare de data, som it og virksomheden kender. For den eksplosive udvikling i cloud og data betyder også, at de fleste organisationer generer store mængder af ”skyggedata”, data som bliver delt, opbevaret og ofte glemt et sted i virksomhedens mange systemer. I dette whitepaper kan du derfor læse om omfanget af problemet med skyggedata i skyen samt få ideer til, hvordan du kan begrænse og beskytte det.