På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu

Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.

I denne uge har vi fokus på stillinger i det jyske. Du kan nedenfor se et bredt udvalg hos spændende virksomheder som Systematic i Aarhus, DSV i Horsens og Tech Data i Aalborg.

Hver uge bringer vi i disse spalter friske stillinger, der er organiseret efter forskellige temaer som for eksempel branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

DSV søger it-specialist, Horsens
Hos DSV Road Key Accounts er it selve kernen, der muliggør vore mange kunders komplekse logistikprocesser. Som it-specialist er du med til at sørge for, at vi kan gøre det, vi gør bedst – hver dag.

DSV Road Key Accounts er vores europæiske ”kontroltårn” placeret i DSV Logistics Center i Horsens, som servicerer større danske og internationale kunder.

Funktionen udfører en lang række omfattende og komplekse transportopgaver på tværs af hele Europa.

Det kræver stærke it-systemer og værktøjer, der muliggør alt fra ordrehåndtering til fakturering og alt derimellem samt ikke mindst procesautomatisering. Vi vokser kraftigt, og der er brug for dig nu.

I Horsens bliver du en del af vores IT-afdeling med ni dygtige kolleger, der gør det hele muligt. Vi står nemlig for at udvikle og understøtte løsningerne – og som medlem af vores team er du med til lige netop dette.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger erfaren programleder til ledelse og styring af et højprofileret udviklingsprojekt, Aarhus N
Ønsker du at sætte dit præg på udviklingen af et nationalt system, som har stor betydning inden for sundhedsvæsenet? Bliver du motiveret af kontakt til en bred skare af interessenter? Og har du lyst til at bidrage med din viden og erfaring med at lede udbuds-, udviklings- og implementeringsprojekter i en af landets største it-afdelinger? Så læs videre her.

Udfordrende projekter som giver værdi for patienterne
Du får som programleder et stort ansvar, og du får mulighed for at tilpasse rollen til dine styrker og udviklingsønsker. Du skal være med til at styre et stort og politisk højprofileret tværregionalt program i mål, hvor udviklingen af selve løsningen er placeret i It, Region Midtjylland.

Din primære opgave bliver at indtræde som programleder i LUNA-programmet, hvor du kommer til at lede og styre en gruppe af dygtige projektledere.

Læs hele annoncen her.

Praxis søger erfaren og kreativ PHP-udvikler, Aabenraa
Kunne du tænke dig at udvikle digitale læringsplatforme og smukke løsninger i succesfuld virksomhed?

Hvis du har passion for kvalitet i open source udvikling og kan lide både at udvikle standardløsninger til virkelig mange brugere samt kundespecifikke løsninger til store virksomheder i Danmark, kunne du helt sikkert trives i dette job hos Praxis. De ønsker nu at styrke Praxis' moodle team med en dygtig PHP-udvikler, som vil elske at arbejde langsigtet med produktforædling.

Du kommer til at spille en afgørende rolle i udviklingen af disse digitale læringsplatforme. Både på nye features og vedligeholdelse af eksisterende standardløsning samt white label løsninger for store virksomheder. Dette sker ofte ud fra kundens løse idéer, hvor du kommer med input til den tekniske løsning, og løser dem sammen med teamet.

Læs hele annoncen her.

Systematic søger business intelligence-arkitekt til BI og data science-afdeling, Aarhus
Har du styr på business intelligence og Microsofts Azure PaaS, og vil du være med til at præge et voksende kerneområde i Systematic? Er du samtidig klar til at tage ansvar i en dynamisk virksomhed med fokus på data? Så er du vores nye BI-arkitekt/Senior BI-konsulent.

Den store efterspørgsel på Business Intelligence- og datadrevne løsninger fra vores kunder gør, at du får en bred berøringsflade – både i forhold til produkter og projekter, men også med forskellige faggrupper, kunder og samarbejdspartnere.

Vi designer både egne produkter og skræddersyr løsninger til vores kunders systemer. Du bliver ligeledes teknisk lead på flere af disse Scrum-baserede udviklingsprojekter. Du er især med i den tidlige dialog med kunderne for at forstå deres behov og tegne rammerne for vores løsningsdesign.

Læs hele annoncen her.

Energinet søger applikationsudvikler og site reliability engineers til udvikling af dataplatform, Fredericia
Platformen fungerer som en-til-mange-integrationslag til applikationer, analyser, machine learning-algoritmer m.m. og giver interne og eksterne interessenter adgang til Energinets data samt indsigt i datasæt via vores egenudviklede datakatalog.

Vi anvender devpps som metode, hvorfor vores teams har et stort beslutningsmandat og ejerskab til platform- og produktvalg.

Vi tror på hurtige og mange releases til produktion, og vi ønsker at have et team i et miljø, hvor der er plads til at begå fejl og hvor vi arbejder med kalkulerede risici. Det er derfor helt essentielt, at du kan tage ansvar og træffe beslutninger - og vigtigst af alt, at du kan gøre det i samarbejde både inden for og på tværs af teams.

Du bliver en del af afdelingen it, bi og dataleverancer, hvor du får fagligt stærke kolleger, der brænder for cloud-arkitektur, softwareudvikling, rapportering og dataløsninger.

Læs hele annoncen her.

Styrelsen For It og Læring søger it-for¬ret-ningsanalytiker til agilt team, Højbjerg
Vil du være med til at digitalisere uddannelsessystemet i Danmark og arbejde i spændingsfeltet mellem it-udvikling og forretningsbehov?

Du bliver en del af et tværfagligt, agilt team, der arbejder med optagelse.dk, hvor it hvert år understøtter 200.000 unge i at søge om optagelse på en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse.

Du får – sammen med dine kommende kolleger – ansvar for, at kritiske it-løsninger udvikles fra den første ide til efterfølgende vedligehold og drift, så de både understøtter forretningsbehov og er af teknisk høj kvalitet. Du samarbejder med dygtige fagfolk fra drift, support, it-udviklingsleverandører og andre dele af Børne- og Undervisningsministeriet.

STIL er et sted, hvor dine opgaver og dit ansvarsområde udvikler sig over tid. Hvis du er engageret og dygtig, er der gode muligheder for løbende at få et stadig større ansvar.

Læs hele annoncenher.

Tech Data Denmark søger Internal Account Manager, Aalborg
Er du teknisk stærk, og motiveres du af af at yde den bedste service og rådgivning med afsæt i kunden? Så har vi det helt rette job til dig.

Tech Data Denmark søger til vores salgsteam i Aalborg en internal account manager, der har lyst til at være en del af en international virksomhed og et engageret team med humoren i orden.

Som kollega i vores salgsafdeling bliver du en del af et velfungerende team med en frisk og åben omgangstone. Vi arbejder hver dag for at yde den bedste rådgivning til vores kunder og arbejder tæt sammen i det daglige.

Vi har i teamet stor fokus på at yde den bedste support og rådgivning, og vi er samtidig i tæt dialog med vores leverandører for at sikre et godt samarbejde.

Læs hele annoncen her.

Gensam Data søger erfaren systemudvikler, Aarhus
Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus en systemudvikler, der har god erfaring med programmering i Java samt at arbejde med større og komplekse it-systemer.

Der er i meget høj grad mulighed for selv at præge din dagligdag - også med det som du er særligt interesseret i inden for systemudvikling. På baggrund af en positiv udvikling hos Gensam er der således oprettet en ny stilling som systemudvikler.

Hvis du brænder for at programmere samt at kunne fordybe dig i at udvikle specialiserede løsninger, der flytter kundernes forretning væsentligt, så kan denne stilling være noget for dig.

Med reference til udviklingschefen kommer du til at indgå i et team af erfarne og engagerede kolleger, hvoraf der er 14 systemkonsulenter og 10 systemudviklere.

Læs hele annoncen her.

Bytelab søger .NET softwareudvikler til spændende kundeprojekter, Aarhus
Vil du arbejde med store kunder og udvikle løsninger baseret på de nyeste teknologier? Er du klar til at tage ansvar og indgå som en vigtig brik i et af vores kundeteams? Og har du erfaring med udvikling af webinterfaces, integrationer og applikationer – så er du den kandidat, vi søger.

I professional services hos Bytelab bliver du en vigtig del af et kundeteam, som dagligt udvikler innovativt software for vores nordiske kunder inden for leasing og finansiering i bilbranchen. Vi har altid kundernes ønsker i fokus og er hele tiden i tæt dialog med dem, hvilket giver mange forskellige og spændende opgaver, som du bliver en del af at løse.

Du har mindst tre års erfaring med udvikling indenfor .NET webteknologier samt erfaring fra større projekter. Du er formentlig datalog, ingeniør eller skarp datamatiker og gerne med matematik eller økonomi som sidefag, men det er ikke et krav.

Læs hele annoncen her.

Scanrate Financial Systems søger erfaren full stack C# udvikler, Aarhus
Hvis du brænder for programmering, så har vi et spændende og alsidigt job til dig i vores foding-team. I coding-team udvikler vi interfacet og tekniske aspekter af vores nuværende og kommende analyseværktøjer til den finansielle sektor. Vi har mange projekter, så derfor vil vi udvide teamet med endnu en dygtig udvikler.

Som full stack udvikler hos Scanrate vil du komme til at arbejde med systemer bygget med C# i ASP.NET (og ASP.NET Core), samt backend-systemer i form af services, API’er og SQL Server databaser. Du vil komme til at arbejde direkte sammen med vores mest erfarne programmører og arbejde med agil udvikling med stor fokus på kodekvalitet. Du vil hurtigt få selvstændige projekter og ansvarsområder.

Du har tre til fem års erfaring som udvikler og har stor erfaring med C# og MVC samt frontend-udvikling i Javascript. Du har kendskab til forskellige client-side frameworks, inklusive AngularJS og JQuery.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu

Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.

Her er 10 spændende jobopslag, hvis du er på jagt efter en QA-stilling
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Har du sort bælte i it-projektledelse? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.