Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Her er 10 spændende frontend-udvikler-stillinger, som du kan søge lige nu

Vi har fundet 10 spændende it-stillinger med fokus på frontend, som er ledige lige nu. Kan du noget med BI, fullstack, Java, Kubernetes, C# og andre spændende teknologier, så bør du læse med her.

I denne uge har vi fokus på frontend. Du kan nedenfor se et bredt udvalg.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Earmaster søger musikalsk lead-udvikler til ver­den­skendt mu­sik­te­o­ri-app, Aarhus

Efter nogle års omlægning til en multi-platform MVVM struktur og efter at have påbegyndt en transformation til SAAS i 2019, har vi nu et stærkt fundament for vækst, og 2020 tegner til at blive det bedste år nogensinde.

Derfor søger vi nu en stærk udviklerprofil der kan stå i spidsen for den tekniske videreudvikling af produktet og være med til at udbygge vores succes.

EarMaster er båret af et skarpt og passioneret team, der alle også er erfarne musikere, og som brænder for at lave verdens bedste produkt til at understøtte musikundervisning og musikalsk træning.

Hos os værdsætter vi den kreative proces og dialog om produktet, hvorfor vi ønsker at arbejdstiden er på vores kontor.

Du spiller et instrument, har et godt kendskab til musikteori og drømmer om at kunne kombinere det med dit job. Du er en alsidig og super dygtig full-stack udvikler med mange års erfaring i Delphi, C#, Java eller lignende.

Læs hele annoncen her.

Ingeniørforeningen, IDA søger BI-udvikler, København

IDA-afdelingen Digitalisering og Markedsføring er i konstant udvikling, og vi har brug for en frontend business intelligence-udvikler, der bringer BI-løsninger ud til forretningen som værdifulde tiltag.

Vores team er ikke bange for at prøve nye teknologier af, og vi vil gerne blive endnu bedre til at se sammenhænge og muligheder for at indsamle, integrere og visualisere data bedst muligt.

Vi drømmer om en kollega, der er interesseret i at understøtte forretningsudviklingen med data og indsigt. Det indebærer udvikling af kuber og modeller i Power BI, der muliggør analyse på tværs af datakilder. Ligeledes skal det styrke forretningens evne til at benytte self-service BI.

Læs hele annoncen her.

Rambøll søger softwa­re­ud­vik­ler, Aarhus

Vil du være med til at hjælpe lærere, pædagoger, ledere og andre beslutningstagere med at skabe de bedste muligheder for trivsel, engagement og læring?

Kunne du tænke dig at lave moderne webbaserede løsninger, der samler og visualiserer data? Vil du være en del af en afdeling med unge skarpe kolleger, der arbejder agilt i små teams efter DevOps-principperne?

Vores løsninger er webbaserede og udviklet i Java. Du vil komme til at arbejde både med frontend- og backendudvikling.

Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du vil sammen med dit Scrum-team udvikle og drifte et af vores produkter eller nogle af de mange skræddersyede løsninger, vi laver til enkeltkunder. Du vil indgå i samtaler med product owner og UX-designer om, hvad vi skal lave, og hvordan det skal virke for brugerne.

Læs hele annoncen her.

Visma Enterprise søger full-stack udvikler, Ballerup

Vi har travlt med at udvikle nye løsninger til vores kunder, og vi søger derfor endnu en dedikeret udvikler til vores team.

Vores team har til formål at udvikle nye idéer, som hurtigt kan afprøves på markedet. Idéerne understøttes af brugertests, prototyper og data fra vores DevOps-systemer.

Du vil være med til at vælge, hvilke teknologier som anvendes, og du har måske også erfaring i app-udvikling, Adobe XD og DevOps, herunder Kubernetes og AWS/Azure. Vi arbejder desuden med avanceret BI, og har vores fokus rettet mod AI.

Vi følger den agile udviklingsmodel, og justerer løbende vores roadmap efter kundernes ønsker. Vores næste projekt kan for eksempel være en Angular web app eller en micro-service til udstilling af data.

Læs hele annoncen her.

HLTV.org søger senior developer til ver­dens­før­en­de esport­s­me­die, Aarhus N

Vi leder efter et par dataloger eller lign., der vil være med til at udvikle på fremtidens platform for esport. Vi forventer, at du har mindst fem års udviklingserfaring og gerne uden for de konkrete teknologier, som vi anvender i dag.

Vi er et selvkørende kontor uden corporate overlords, der vil holde møder, læse rapporter eller have timerapportering.

Teamet er placeret i Aarhus og er ungt og agilt med tre dataloger, en ingeniør og en designer, der har lavet alt fra bunden. Alt nyt bliver skrevet i jvm sproget Kotlin samt React, Docker, Gradle, men har også microservices online i både Java og C#, så hvem ved, hvad vi bruger i morgen?

Vi drifter selv vores platform, og releaser flere gange dagligt. Som udvikler hos os er du med fra frontend til backend, og ser din feature gå live i morgen, i stedet for om > tre måneder.

Læs hele annoncen her.

Københavns Kommune søger udvikler med ar­ki­tek­tur­for­stå­el­se, der vil være med til at skabe en mere effektiv offentlig sektor, København

Vi søger en dygtig udvikler til at hjælpe os med at gøre København til en bedre, sikrere og renere by. Vi benytter blandt andet C#, PostgreSQL og Elasticsearch i backenden samt Angular og Mapbox i frontenden.

Stillingen er i teamet PUMA, som arbejder med vores platform til understøttelse af mobile arbejdsgange (PUMA) i Teknik- og Miljøforvaltningens digitaliseringsenhed i Københavns Kommune.

Vi forventer, at du er full stack-udvikler i den forstand, at du kan begå dig i både frontend, backend og database – men det er naturligvis fint med en præference. Du har erfaring med en del af vores stack og med at bygge moderne web-apps.

Vi håber desuden, at du har god forståelse for infrastruktur og selvstændigt opsøger løsninger på nye problemer. Her er hele holdet selvfølgelig til rådighed, men vi er ikke splittet op i dev- og ops-siloer.

Læs hele annoncen her.

Twins søger for kunde dygtig og pas­sio­ne­ret full-stack udvikler med "hjertet"i fron­ten­den, Vejle

Twins Recruitment søger en dygtig full-stack udvikler til CodeOptimus’s team i Vejle.

CodeOptimus hjælper kunder med digitalisering i alle afskygninger, de sidder på spændende projekter lige fra total-løsninger hos kunder til CRM-, kvalitetssikring-systemer og webløsninger (leverandør af specialløsninger).

Det er sjovt og udviklende at være en del af CodeOptimus og teamet består i dag af en flok engagerede og passionerede medarbejdere med hver deres spidskompetence og man ser på faglig sparring og teknologisk interesse som en naturlig del af arbejdet.

Hos CodeOptimus er der et godt socialt miljø og en rigtig god work-life balance, mange har børn og de ved, hvilken fordel fleksibilitet kan have for den ansatte – glade medarbejdere arbejder bedst.

Som person er du serviceminded, kvalitets- og detaljeorienteret. Du er åben og ærlig og holder hovedet koldt – også i pressede situationer. Du trives i et arbejde, hvor du har mulighed for at være proaktiv, og du får tingene til at ske.

Læs hele annoncen her.

Teknologisk Institut søger Ty­peScript-udvikler til udvikling af la­bo­ra­to­ri­e­sy­ste­mer, Aarhus eller Taastrup

Teknologisk Institut søger en udvikler til vores interne it-udviklingsafdeling. Du vil være med til at bygge fremtidens webbaserede laboratoriesystemer.

Du bliver en del af et team på fem medarbejdere, som arbejder agilt med udviklingen af vores laboratoriesystemer. Du vil få et job med stor indflydelse på dine opgaver og mulighed for at præge opgaveløsningen.

Vi lægger vægt på, at alle på teamet bidrager til at sikre sublim kvalitet og robusthed i de løsninger, vi leverer til resten af organisationen, og vi forventer, at du med dit input vil være med til løbende at forbedre både systemer, arbejdsgange og metoder.

Du har højst sandsynligt en videregående uddannelse indenfor softwareudvikling eller lign. Du har afprøvet din specialviden i forbindelse med relevante opgaver, enten via studierne eller studiejobs. Du har en solid erfaring med TypeScript/JavaScript.

Læs hele annoncen her.

FOSS søger user-friendly front-end developer for FOSS Digital Bussiness, Hillerød

FOSS is on a steep growth trajectory these years, and we are ramping up on software development in our Digital Business department. You will join 7 highly skilled colleagues in our Scrum-based Digital Services development team. We are on a mission to ensure FOSS’ transition into the digital domain by providing value-adding digital services to our customers.

As our new front-end developer, you get to work with technologies such as Angular, JavaScript and Azure to develop new user-friendly cloud-based and data-driven web solutions, as well as to improve our existing portfolio of online solutions. You will have ample opportunity to influence which tools we need to implement market leading digital services.

You are a talented Front-End developer, who wants to make a difference. Your curiosity helps you acquire new knowledge quickly, and you take pride in staying up to date with the latest trends within software development. Just like us!

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.