Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Columbus har reduceret medarbejderstaben med 212 ansatte siden nytår - 10 fyret i Danmark: Her er status fra topchef Thomas Honoré

Coronakrisen har sat sine spor hos Columbus, hvis resultat for årets første halvdel kun lige holder sig på niveau med året før. Samtidig har selskabet mistet over 200 ansatte globalt og fyret 10 i Danmark. Alligevel er koncerndirektør Thomas Honoré ganske godt tilfreds med situationen. "Set i lyset af coronakrisen synes jeg faktisk, at det er et rigtig stabilt resultat,” siger han.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Sådan forholder Thomas Honoré sig til Columbus' regnskab for det første halvår af 2020
  • Læs om nedgang i antallet af medarbejdere hos Columbus
  • Her er Thomas Honorés foventninger til fremtiden
925
4:45 min
Columbus har i kølvandet på coronakrisen måtte omstille virksomheden dramatisk.

Størstedelen af virksomhedens medarbejdere arbejder i dag hjemmefra og virtuelt, ledelsen er gået 30 procent ned i løn.

Og samtidig er selskabets medarbejderstab blevet reduceret med mere 200 ansatte siden begyndelsen af året, hvoraf 10 danske ansatte er blevet fyret.

Men trods coronakrisens hæren er Thomas Honoré, koncerndirektør hos Columbus ganske rolig ved situationen.

Det fortæller han i forbindelse med selskabets halvårsregnskab til Computerworld.

"Jeg er ganske godt tilfredse med, at halvårsregnskabet er på niveau med i 2019. Set i lyset af coronakrisen synes jeg faktisk, at det er et rigtig stabilt resultat," siger Thomas Honoré.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Glem Tesla for en stund: Polestar 2 har det, der skal til for at blive danskernes elbils-favorit

Artikel teaser billede 1 Premium-indhold

Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

NNIT lægger kriseår bag sig: Skal ansætte 450 nye medarbejdere i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

André Rogaczewski om at udvikle corona-apps til det offentlige: Det er øretævernes holdeplads - du skal ikke gøre det for pengenes skyld

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM indfører ny betalingsmodel for mainframes for anden gang på 20 år: Skal være mere ‘cloud-agtig’


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.