Apples Mac-revolution bliver til november

Det er er et stort Apple-event i sigte denne uge, men det bliver ikke her, at Apple vil skyde gang i sin kommende Mac-revolution.

Nedtællingen er i gang. Om få dage vil Apple præsentere en kavalkade af produktnyheder, heriblandt en stribe iPhone 12-modeller, men en vigtig nyhed vil udeblive.

Se også: Produkt-orgie på vej: Her er det vi ved om iPhone 12 og de mange andre efterårsnyheder fra Apple

Apple varslede ellers et markant skifte ved forsommeren WWDC-udviklermesse, da det stod klart, at selskabet fremover vil rive Intel-processorerne ud af maskinrummet på sine Macs, for fremover at satse på egenudviklede ’A’-processorer.

Processor-skiftet forventes at revolutionere hvad der kan forventes af næste kuld af Mac-maskiner, da de deler arkitektur med Apples særdeles strømmeffektive processorer med mobilrødder. Dertil kommer muligheden for et indbygget 5G-mobilmodem.

Spørgsmålet er efterfølgende, hvornår Apple vil foretage overgangen til sine egne processorer.

Ifølge finansmediet Bloomberg skulle overgangen først ske fra november måned, noget som nu er blevet præciseret til at være planlagt til november måned.

Første Mac med Apple-kræfter forventes at blive en bærbar, rygtebørsen synes dog at være uenige om, hvorvidt Apple vil introducere de nye processorer inde i en ny Macbook med 12 tommer skærm eller en ny Macbook Pro-kollektion.

Selskabets forventer at skifte hele sin portefølje til Apple-processorer i løbet af de kommende to år.

Læs også: Det bliver stadig mere sandsynligt med et comeback til ikonisk Macbook
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen lancerer for første gang robot baseret på kunstig intelligens: Skal skære op mod 400 timers tastearbejde væk
En ny RPA-robot skal effektivisere sagsbehandlingen hos Motorstyrelsen med op mod 400 timer mindre tastearbejde årligt. Robotten er udviklet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsens store kunstig intelligens- og RPA-afdeling, der nu vil sætte endnu mere turbo på kunstig intelligens i RPA-løsninger.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.