Artikel top billede

Apples Mac-revolution bliver til november

Det er er et stort Apple-event i sigte denne uge, men det bliver ikke her, at Apple vil skyde gang i sin kommende Mac-revolution.

Nedtællingen er i gang. Om få dage vil Apple præsentere en kavalkade af produktnyheder, heriblandt en stribe iPhone 12-modeller, men en vigtig nyhed vil udeblive.

Se også: Produkt-orgie på vej: Her er det vi ved om iPhone 12 og de mange andre efterårsnyheder fra Apple

Apple varslede ellers et markant skifte ved forsommeren WWDC-udviklermesse, da det stod klart, at selskabet fremover vil rive Intel-processorerne ud af maskinrummet på sine Macs, for fremover at satse på egenudviklede ’A’-processorer.

Processor-skiftet forventes at revolutionere hvad der kan forventes af næste kuld af Mac-maskiner, da de deler arkitektur med Apples særdeles strømmeffektive processorer med mobilrødder. Dertil kommer muligheden for et indbygget 5G-mobilmodem.

Spørgsmålet er efterfølgende, hvornår Apple vil foretage overgangen til sine egne processorer.

Ifølge finansmediet Bloomberg skulle overgangen først ske fra november måned, noget som nu er blevet præciseret til at være planlagt til november måned.

Første Mac med Apple-kræfter forventes at blive en bærbar, rygtebørsen synes dog at være uenige om, hvorvidt Apple vil introducere de nye processorer inde i en ny Macbook med 12 tommer skærm eller en ny Macbook Pro-kollektion.

Selskabets forventer at skifte hele sin portefølje til Apple-processorer i løbet af de kommende to år.

Læs også: Det bliver stadig mere sandsynligt med et comeback til ikonisk Macbook
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere