Artikel top billede

Apples Mac-revolution bliver til november

Det er er et stort Apple-event i sigte denne uge, men det bliver ikke her, at Apple vil skyde gang i sin kommende Mac-revolution.

Nedtællingen er i gang. Om få dage vil Apple præsentere en kavalkade af produktnyheder, heriblandt en stribe iPhone 12-modeller, men en vigtig nyhed vil udeblive.

Se også: Produkt-orgie på vej: Her er det vi ved om iPhone 12 og de mange andre efterårsnyheder fra Apple

Apple varslede ellers et markant skifte ved forsommeren WWDC-udviklermesse, da det stod klart, at selskabet fremover vil rive Intel-processorerne ud af maskinrummet på sine Macs, for fremover at satse på egenudviklede ’A’-processorer.

Processor-skiftet forventes at revolutionere hvad der kan forventes af næste kuld af Mac-maskiner, da de deler arkitektur med Apples særdeles strømmeffektive processorer med mobilrødder. Dertil kommer muligheden for et indbygget 5G-mobilmodem.

Spørgsmålet er efterfølgende, hvornår Apple vil foretage overgangen til sine egne processorer.

Ifølge finansmediet Bloomberg skulle overgangen først ske fra november måned, noget som nu er blevet præciseret til at være planlagt til november måned.

Første Mac med Apple-kræfter forventes at blive en bærbar, rygtebørsen synes dog at være uenige om, hvorvidt Apple vil introducere de nye processorer inde i en ny Macbook med 12 tommer skærm eller en ny Macbook Pro-kollektion.

Selskabets forventer at skifte hele sin portefølje til Apple-processorer i løbet af de kommende to år.

Læs også: Det bliver stadig mere sandsynligt med et comeback til ikonisk Macbook
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere