Apples Mac-revolution bliver til november

Det er er et stort Apple-event i sigte denne uge, men det bliver ikke her, at Apple vil skyde gang i sin kommende Mac-revolution.

Nedtællingen er i gang. Om få dage vil Apple præsentere en kavalkade af produktnyheder, heriblandt en stribe iPhone 12-modeller, men en vigtig nyhed vil udeblive.

Se også: Produkt-orgie på vej: Her er det vi ved om iPhone 12 og de mange andre efterårsnyheder fra Apple

Apple varslede ellers et markant skifte ved forsommeren WWDC-udviklermesse, da det stod klart, at selskabet fremover vil rive Intel-processorerne ud af maskinrummet på sine Macs, for fremover at satse på egenudviklede ’A’-processorer.

Processor-skiftet forventes at revolutionere hvad der kan forventes af næste kuld af Mac-maskiner, da de deler arkitektur med Apples særdeles strømmeffektive processorer med mobilrødder. Dertil kommer muligheden for et indbygget 5G-mobilmodem.

Spørgsmålet er efterfølgende, hvornår Apple vil foretage overgangen til sine egne processorer.

Ifølge finansmediet Bloomberg skulle overgangen først ske fra november måned, noget som nu er blevet præciseret til at være planlagt til november måned.

Første Mac med Apple-kræfter forventes at blive en bærbar, rygtebørsen synes dog at være uenige om, hvorvidt Apple vil introducere de nye processorer inde i en ny Macbook med 12 tommer skærm eller en ny Macbook Pro-kollektion.

Selskabets forventer at skifte hele sin portefølje til Apple-processorer i løbet af de kommende to år.

Læs også: Det bliver stadig mere sandsynligt med et comeback til ikonisk Macbook
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Cisco Umbrella: Sådan udvikler truslerne sig netop nu
Hver eneste dag håndterer de mere end 30 datacentre under Cisco Umbrella mere end 240 milliarder forespørgsler fra 190 lande. Det giver sikkerhedseksperter hos Cisco Talos et enestående datagrundlag for at kortlægge, hvordan cybertrusselsbilledet udvikler sig. I dette whitepaper kan du læse, hvordan trusselsbilledet har udviklet sig hen over 2020. Men – endnu vigtigere – om, hvordan din organisation bedst forbereder sig på at håndtere truslerne i tiden der kommer.