Artikel top billede

De nye Airpods Pro ventes at få et nyt rundt design, hvor den karakteristiske mikrofon-stilk helt er blevet fjernet, lyder det fra Bloomberg.

Apple kan være på vej med en stribe nye lyd-produkter: Helt friske AirPods kan være klar efter nytår

En opdatering af Apples kollektion af høretelefonerne kan stå foran en større overhaling, lyder det fra et amerikansk medie.

Apple kan være på vej med helt nye udgaver af et af selskabets største succesprodukter i de seneste år.

For ifølge det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg barsler Apple i øjeblikket med de næste udgaver af høretelefonerne Airpods og Airpods Pro.

Ifølge mediet arbejder Apple både på den tredje generation af den billigste model, der blot hedder Airpods, samt på den anden generation af de dyrere Airpods Pro.

Læs også: Airpods Pro sælger som varmt brød: Apple forventer at fordoble høretelefon-salget

Nyt design

Den nye udgave af de billigste Airpods vil få et design, der minder om de nuværende Airpods Pro og vil samtidig få forbedret batteritid. Til gengæld ventes det ikke, at de får aktiv støjreduktion.

Bloombergs kilder oplyser samtidig, at de nye Airpods Pro ventes at få et helt nyt rundt design, hvor den karakteristiske mikrofon-stilk helt er blevet fjernet.

Det er uvist, hvornår de nye Airpods og Airpods Pro bliver lanceret, men ifølge Bloomberg arbejder Apple på at få de billigere Airpods klar til lancering i det første halvår af 2021.

Overvejer ny højttaler

Apple lancerede for nylig en ny og billigere udgave af Homepod-højttaleren, Homepod Mini, og ifølge Bloomberg overvejer Apple også at lancere en ny Homepod-højttalere, der i både pris og størrelse placerer sig mellem den oprindelige Homepod og Homepod Mini.

Der har desuden været vedholdende rygter om, at Apple arbejder på et par såkaldte over-ear-hovedtelefoner, der menes at få navnet AirPods Studio.

Ifølge Bloomberg skulle de nye hovedtelefoner være gået i produktion for et par uger siden, men de planer er angiveligt blevet ændret, fordi indledende test har vist at hovedbåndet har været for stramt.

Læs også: Her er Apples helt nye billige Mini-højttaler, der skal tage kampen op med Amazon og Google
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere