Vær med i Computerworlds undersøgelse: Hvordan bliver 2021 for dig i it-branchen?

Hvis du arbejder i it-branchen, vil Computerworld og erhvervsorganisationen IT-Branchen høre dit bedste bud på 2021. Det tager kun to-tre minutter - og resultaterne offentliggøres på Computerworld.

2020 har været en gyser. Hele industrier er blevet lagt næsten øde og vores hverdag er blevet voldsomt forandret. Og så er Danmark endda blevet forholdsvist mildt påvirket i forhold til mange af de lande, som vi ofte sammenligner os med.

Heldigvis har store dele af Danmark, blandt andet på grund af vores omfattende digitalisering, kunne omstille sig til en anden måde at arbejde på. Et arbejde der baserer sig på dygtige it-virksomheders indsats.

Men også it-branchen er påvirket.

Så hvis du arbejder i it-branchen, vil vi derfor gerne høre dit bedste bud på 2021.

Du skal blot bruge to-tre minutter på at svare på ni hurtige spørgsmål om jeres forventninger til udviklingen i 2021.

Sådan hjælper du Computerworld og IT-Branchen: Du deltager ved at starte undersøgelsen her

Bag undersøgelsen står Computerworld og erhvervsorganisationen IT-Branchen. Resultaterne af undersøgelsen vil blive offentliggjort på Computerworld.dk. Du deltager helt anonymt.mest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kan Microsoft 365 styrke sikkerheden på hjemmearbejdspladsen?
Microsoft 365 er både Officeapplikationer og produktivitet – men også meget mere end det! Med Microsoft 365 får du faktisk adgang til en lang række sikkerhedsydelser, der kan øge modstandsdygtigheden i tilfælde af cyberangreb. Mange af tjenesterne er særligt velegnede til at styrke sikkerheden, når medarbejderne arbejder hjemmefra. Samtidig gør Microsoft 365 det lettere at sikre adgangen til virksomhedens systemer, beskytte kundedata og forebygger, opsporer og automatiserer reaktioner på avancerede trusler. Microsoft 365 tilbyder over 50 forskellige sikkerhedsydelser, og denne guide er skrevet med henblik på at øge forståelsen for, hvordan de fungerer og kan være med til at optimere sikkerheden i din virksomhed.