Artikel top billede

Serie: Det spidser til på den digitale slagmark

Fjerde og sidste sæson af Mr. Robot er nu endeligt blevet tilgængelig på HBO Nordic. Serieskaber Sam Esmail er tilbage med et brag af en afslutning, der byder på et virvar af intriger og afsløringer, når Elliot og Mr. Robot går op imod etablissementet.

Trods sit solide hold af medvirkende fløj den anmelderroste dramaserie Mr. Robot under radaren i sine første år.

Men med tiden har serien fået en stor følgeskare, og såvel anmeldere som brugere har generelt været begejstrede for plot og skuespil.

I sæson fire, der netop er blevet tilgængelig på HBO Nordic, optræder Rami Malek for sidste gang som Elliot, den enigmatiske men socialt udfordrede programmør og fritidshacker.

Serien tager sit udgangspunkt i Elliot og hans kamp med sine indre dæmoner, mens han jonglerer arbejde, venner og hackergruppen fsociety.

Serien roses for sin realistiske skildring af hackerkunsten. Det kommer blandt andet af, at producer og instruktør Sam Esmail længe havde været skuffet over portrætteringen af hacking på film.

Så i Mr. Robot gjorde han en dyd ud af at tage disciplinen alvorligt.

Men selv om serien er spækket med rootkits, DDoS-angreb og source code, så kan selv seere uden teknisk baggrund sagtens følge med.

Den sidste sæson kan nu streames på HBO Nordic og bæres af det eminente cast, der – ud over Rami Malek – også tæller Christian Slater (Mr. Robot) og Carly Chaikin (Darlene).

Se den seneste trailer her.

Titel: Mr. Robot. Alle fire sæsoner kan streames på HBO Nordic.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere