Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Serie: Det spidser til på den digitale slagmark

Fjerde og sidste sæson af Mr. Robot er nu endeligt blevet tilgængelig på HBO Nordic. Serieskaber Sam Esmail er tilbage med et brag af en afslutning, der byder på et virvar af intriger og afsløringer, når Elliot og Mr. Robot går op imod etablissementet.

Trods sit solide hold af medvirkende fløj den anmelderroste dramaserie Mr. Robot under radaren i sine første år.

Men med tiden har serien fået en stor følgeskare, og såvel anmeldere som brugere har generelt været begejstrede for plot og skuespil.

I sæson fire, der netop er blevet tilgængelig på HBO Nordic, optræder Rami Malek for sidste gang som Elliot, den enigmatiske men socialt udfordrede programmør og fritidshacker.

Serien tager sit udgangspunkt i Elliot og hans kamp med sine indre dæmoner, mens han jonglerer arbejde, venner og hackergruppen fsociety.

Serien roses for sin realistiske skildring af hackerkunsten. Det kommer blandt andet af, at producer og instruktør Sam Esmail længe havde været skuffet over portrætteringen af hacking på film.

Så i Mr. Robot gjorde han en dyd ud af at tage disciplinen alvorligt.

Men selv om serien er spækket med rootkits, DDoS-angreb og source code, så kan selv seere uden teknisk baggrund sagtens følge med.

Den sidste sæson kan nu streames på HBO Nordic og bæres af det eminente cast, der – ud over Rami Malek – også tæller Christian Slater (Mr. Robot) og Carly Chaikin (Darlene).

Se den seneste trailer her.

Titel: Mr. Robot. Alle fire sæsoner kan streames på HBO Nordic.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere