Artikel top billede

Jeff Bezos sælger Amazon-aktier for 20 milliarder kroner

Verdens rigeste mand, Jeff Bezos, har på en uge solgt aktier for godt 20 milliarder kroner i Amazon.

Jeff Bezos er verdens rigeste mand, og nu tager hans kontantbeholdning endnu et spring op.

I løbet af den sidste uge har han solgt en portion aktier i Amazon for tre milliarder dollar, eller hvad der svarer til underkanten af 20 milliarder kroner.

Det skriver CNBC.

Jeff Bezos har sat fart på aktiesalget i år. Tilbage i august solgte han Amazon-aktier for mere end 3,1 milliarder dollar og i februar solgte han for 4,1 milliarder dollar.

Med denne uges aktiesalg løber det samlede beløb op i 10,2 milliarder dollar, eller 64,5 milliarder kroner, for 2020.

Dette står i kontrast til 2019, hvor han kun solgte aktier for 2,8 milliarder dollar.

Med det seneste salg in mente ejer Jeff Bezos stadig mere end 53 millioner aktier i e-handelskæmpen. Aktieformuen løber derfor op i 170 milliarder dollar, eller 1.074 milliarder kroner.

Med den formue cementerer Amazon-stifteren sin position som verdens rigeste mand.

Foruden Amazon er Jeff Bezos også manden bag verdens største public cloud-leverandør AWS og rumfartsselskabet Blue Origin samt ejer af avisen The Washington Post.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere