Artikel top billede

Jeff Bezos sælger Amazon-aktier for 20 milliarder kroner

Verdens rigeste mand, Jeff Bezos, har på en uge solgt aktier for godt 20 milliarder kroner i Amazon.

Jeff Bezos er verdens rigeste mand, og nu tager hans kontantbeholdning endnu et spring op.

I løbet af den sidste uge har han solgt en portion aktier i Amazon for tre milliarder dollar, eller hvad der svarer til underkanten af 20 milliarder kroner.

Det skriver CNBC.

Jeff Bezos har sat fart på aktiesalget i år. Tilbage i august solgte han Amazon-aktier for mere end 3,1 milliarder dollar og i februar solgte han for 4,1 milliarder dollar.

Med denne uges aktiesalg løber det samlede beløb op i 10,2 milliarder dollar, eller 64,5 milliarder kroner, for 2020.

Dette står i kontrast til 2019, hvor han kun solgte aktier for 2,8 milliarder dollar.

Med det seneste salg in mente ejer Jeff Bezos stadig mere end 53 millioner aktier i e-handelskæmpen. Aktieformuen løber derfor op i 170 milliarder dollar, eller 1.074 milliarder kroner.

Med den formue cementerer Amazon-stifteren sin position som verdens rigeste mand.

Foruden Amazon er Jeff Bezos også manden bag verdens største public cloud-leverandør AWS og rumfartsselskabet Blue Origin samt ejer af avisen The Washington Post.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere