Ugen i tech: Den store konsolkrig er skudt i gang: Her er anmeldernes dom over den nye Playstation og Xbox / Elon Musk i sprut-stunt: Overrasker med ny Tesla-tequila / Nu kan du streame Spotify direkte fra dit Apple Watch

Den store konsolkrig er skudt i gang: Sådan bliver Xbox Series X og Playstation 5 anmeldt. Elon Musk i sprut-stunt: Overrasker med ny Tesla-tequila. Nu kan du streame Spotify direkte fra dit Apple Watch

Nu bliver det første slag i konsolkrigen mellem Microsofts Xbox og Sonys Playstation skudt i gang.

For Microsoft og Sony vil i de næste par uger udgive den næste generation af deres konsoller, Microsoft Xbox Series X og Sony Playstation 5.

Og nu har anmeldere over hele verden fået fingre i konsollerne.

Her på Computerworld er vi også klar med en anmeldelse af den helt nye Xbox Series X, og vores anmeldelser er imponeret over, hvad Microsoft har præsteret med den nye konsol.

”Helt simpelt er det fantastisk at opleve hvordan man ikke længere behøver at søge mod pc’en for at opleve spil med fabelagtig grafik og opløsning, der tilmed er tilgængelig på sekunder, fra en boks der er så godt som lydløs. Microsoft har med andre ord lavet den bedste Xbox til dato,” lyder det i anmeldelsen.

Læs hele anmeldelsen her: Test: Xbox Series X er Microsofts bedste konsol til dato

Hos det amerikanske tech-medie The Verge, har de både anmeldt Sony og Microsofts konsoller.

Her bliver Xbox Series X rost for at levere en gaming-oplevelse på pc-niveau i konsolformat, og Playstation 5 får ros for sin brugerflade og den nye controller.

The Verge giver Xbox Series X karakteren 8, mens Playstation 5 klarer sig lidt bedre og får karakteren 8,5.

X-box Series X lander på de danske butikshylder den 10. november, mens Playstation 5 kan købes i Danmark fra den 19. november.

Elon Musk i sprut-stunt: Overrasker med ny Tesla-tequila
Kan du ikke finde plads i budgettet til en af Teslas elbiler, så kan du måske skrabe pengene sammen til selskabet seneste produkt.

For det kræver ’kun’, at du har 250 dollar (cirka 1500 kroner) på lommen, hvis du vil have fingre i det seneste Tesla-produkt - Tesla Tequila.

Som navnet antyder er det en tequila. Vi ved ikke hvordan den smager, men vi kan i hvert fald konstatere, at den skiller sig ud fra mængden ved at blive solgt i en flaske i et spektakulært design, der har form som et lyn.

Tesla beskriver til tequillan som en ekslusiv premium agave tequila, der er lagret i franske ege fade. Den skulle angiveligt have en næse af tør frugt og vanille og en eftersmag af kanel og kanel og pebber.

Tesla-sprutten er allerede udsolgt, og derudover ser det desværre heller ikke ud til, at det er muligt at få den leveret i Danmark.

Det nye produkt er angiveligt en reference til en aprilsnar fra Elon Musk. Her skrev han på Twitter 1. april 20108, at Tesla var gået konkurs og at han selv var blevet fungdt sovende oven på Tesla Model 3 omgivet af tomme ”Teslaquila-flasker”. Efterfølgender registrerede Tesla rent faktisk varemærket Teslaquila.

Det er ikke første gang, at Tesla-stifteren laver jokes med referencer til rusmidler.

Eksempelvis kom han i problemer med det amerikanske børstilsyn SEC, da han for to år siden lavede en cannabis-joke på Twitter.

Her skrev han, at han overvejede afnotere Tesla fra børsen til en kurs på 420 dollar. Tallet 420 er en populær cannabis-reference. Musk forklarede efterfølgende, at hans tweet var en joke, der havde til hensigt at gøre indtryk på hans kæreste, musikeren Grimes.

Nu kan du streame Spotify direkte fra dit Apple Watch
Fem år efter lanceringen af det første Apple Watch bliver det nu langt om længe muligt for Spotify-brugere at streame musik direkte fra dit Apple Watch uden brug af en iPhone.

Opdateringen til Spotifys Apple Watch-app betyder blandt andet, at du nu kan streame musik via uret på din løbetur uden at skulle have din telefon med dig, hvis du har et Apple Watch med LTE-forbindelse. Men du kan også streame musik direkte fra uret via en wifi-forbindelse.

Den nye funktion kræver, at du som minimum har et Apple Watch Series 3.


mest debatterede artikler

Premium
Hårde år forude for kinesiske tech-selskaber: Joe Biden ser ud til at fastholde hård kurs mod Kina
Med en nye præsident i Det Hvide Hus kommer en ny Kina-politik. Men umiddelbart ser Joe Biden ud til at fastholde Donald Trumps hårde kurs mod Kina.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.