Artikel top billede

Hackere udnytter to nye nuldags-sårbarheder i Google Chrome

Google Chrome er klar med en ny sikkerhedsopdatering, der lukker ned for to nye nuldags-sårbarheder. Se dem her:

Google Chrome er klar med en ny sikkerhedsopdatering, der lukker ned for to nyfundne nuldags-sårbarheder.

Det skriver ZDNet.

Sårbarhederne, der allerede bliver udnyttet af hackere, er den fjerde og femte nuldags-sårbarhed, som Google har patched i løbet af de sidste tre uger.

Denne gang er forskellen, at det ikke er Google selv, der har opdaget sikkerhedsbruddet, men derimod anonyme kilder, der har tippet selskabet.

I skrivende stund har Google ikke opgivet detaljer om, hvordan sårbarhederne er blevet udnyttet.

Ifølge Googles egen changelog, er nuldags-sårbarhederne beskrevet som:

CVE-2020-16013 - Beskrevet som en "upassende implementering i V8", hvor V8 er Chrome-komponenten, der håndterer JavaScript-kode.

CVE-2020-16017 - Beskrevet som en "brug efter gratis" hukommelseskorruptionsfejl i Site Isolation, Chrome-komponenten, der isolerer hvert websteds data fra hinanden.

Det er i øjeblikket uvist, om de to sårbarheder er blevet brugt sammen, som en del af en udnyttelseskæde eller brugt individuelt. Den første blev rapporteret mandag, mens den anden blev rapporteret tidligere i dag onsdag.

Læs også: Google Chrome patcher endnu en alvorlig nuldags-sårbarhed: Hackere i fuld gang med udnytte sikkerhedshullet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere