Artikel top billede

Hackere udnytter to nye nuldags-sårbarheder i Google Chrome

Google Chrome er klar med en ny sikkerhedsopdatering, der lukker ned for to nye nuldags-sårbarheder. Se dem her:

Google Chrome er klar med en ny sikkerhedsopdatering, der lukker ned for to nyfundne nuldags-sårbarheder.

Det skriver ZDNet.

Sårbarhederne, der allerede bliver udnyttet af hackere, er den fjerde og femte nuldags-sårbarhed, som Google har patched i løbet af de sidste tre uger.

Denne gang er forskellen, at det ikke er Google selv, der har opdaget sikkerhedsbruddet, men derimod anonyme kilder, der har tippet selskabet.

I skrivende stund har Google ikke opgivet detaljer om, hvordan sårbarhederne er blevet udnyttet.

Ifølge Googles egen changelog, er nuldags-sårbarhederne beskrevet som:

CVE-2020-16013 - Beskrevet som en "upassende implementering i V8", hvor V8 er Chrome-komponenten, der håndterer JavaScript-kode.

CVE-2020-16017 - Beskrevet som en "brug efter gratis" hukommelseskorruptionsfejl i Site Isolation, Chrome-komponenten, der isolerer hvert websteds data fra hinanden.

Det er i øjeblikket uvist, om de to sårbarheder er blevet brugt sammen, som en del af en udnyttelseskæde eller brugt individuelt. Den første blev rapporteret mandag, mens den anden blev rapporteret tidligere i dag onsdag.

Læs også: Google Chrome patcher endnu en alvorlig nuldags-sårbarhed: Hackere i fuld gang med udnytte sikkerhedshullet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere