Artikel top billede

(Foto: Photo by Jan Baborák on Unsplash)

Er du udkig efter et job som .net-udvikler? Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Vi har udvalgt 10 spændende stillinger til dig hos arbejdspladser som Energinet, Unik System Design og Gyldendal A/S.

I denne uge har vi fokus på .Net. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Energinet, Unik System Design og Gyldendal A/S.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

H. Schultz Information søger udviklere til legal tech, Valby

Vil du arbejde med teknologi, der gør en forskel?

Vi søger lige nu dygtige og engagerede udviklere, som har lyst til at blive en del af et veletableret team af skarpe kollegaer, der udvikler webløsninger inden for legal tech.

Vi er cirka 80 udviklere, som alle sidder i et in-house udviklermiljø i Valby, tæt på Valby St. Vi er lige præcis små nok til, at alle kender hinanden, og lige præcis store nok til at skabe plads til faglig udvikling.

Vi arbejder hovedsageligt med Microsofts teknologistak suppleret med React, TypeScript, Solr Search/ElasticSearch.

Agil udvikling er i vores DNA, og Continuous Delivery er en del af vores hverdag, hvor vi benytter Git, Azure DevOps Server og Octopus Deploy. Vores motto er ”Vi vil lave fede løsninger til glade kunder, mens vi har det sjovt”.

Læs hele annoncen her.

Energinet søger udviklere til spændende nyudvikling i Azure, Fredericia

Nu har du muligheden for at blive en del af en agil udviklingsorganisation, hvor opgaverne har stor betydning for samfundet - med direkte reference til den grønne omstilling!

Energinet har gennem 10 år drevet en DataHub for det danske elmarked - med store datamængder i form af målerdata fra alle elmålere i Danmark. En ny DataHub er under udvikling for at lykkes med omstillingen til 100% grøn energi inden 2030. Den nye DataHub bliver bygget i Azure, og arkitekturen tager afsæt i Domain Driven Design.

Vi søger derfor flere udviklere med kompetencer inden for Azure, C#, .Net core, Python og TerraForm. Du kommer til at benytte produkter, som EventHub, EventGrid, Service Bus, Spark og Delta Lake, SQL server, Data Factory, API gateway etc.

Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Læs hele annoncen her.

Ingeniørforeningen IDA søger passioneret softwareudvikler og god holdspiller, København

Vi er halvandet år inde i en spændende rejse med agil digital udvikling i IDA. Vores hovedfokus på rejsen har været at opbygge alsidige, selvorganiserende, stabile teams, som er superferme til at udvikle på vores digitale løsninger. Et af disse teams søger en ny kollega og måske denne person kunne være dig?

Vi er syv mand i Team Spirit, hvis primære ansvarsområde er IDAs medlems- og arrangementssystemer. IDA er en af Danmarks største udbydere af kurser og arrangementer.

Årligt afvikler vores aktive over 3.000 arrangementer, samt et utal af kurser og konferencer, så der sker masser af spændende udvikling både i form af arbejde med hjemmesider, api'er og backend services, som understøtter disse aktiviteter.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger softwareudvikler til Advosys, Vejle

Hos Unik søger vi en erfaren og ambitiøs udvikler til Unik Advosys, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt.

Vores kunder udvikler sig konstant og vores opgave er, at vi sammen med kunderne får fundet løsninger, der matcher deres behov.

Hos Unik arbejder vi ud fra agile principper og det betyder medbestemmelse, tæt samarbejde mellem Product Owner, Udvikling og Test, kompetenceudvikling og en stræben efter at få kunderne tæt på.

Vi lægger stor vægt på, at du som udvikler er stolt over det resultat, du leverer og at du ikke går på kompromis med kvalitet og sund arkitektur. Du ser muligheder frem for begrænsninger og du kan hurtigt og nemt omsætte behov til software, der skaber værdi for vores kunder.

Du har gennem dine tidligere jobs oparbejdet en høj faglighed og har derved mellem 3-5 års erfaring med softwareudvikling. Du bidrager konstruktivt til, at teamet bliver bedre sammen og du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Læs hele annoncen her.

Cruit Consult ApS søger for Auction Group A/S softwareudvikler - C# og .Net Core, Vejle

[quote]Vi søger for vores kunde Auction Group A/S i Vejle en passioneret og ambitiøs softwareudvikler. En udvikler, der vil være med til at programmere næste generation af virksomhedens banebrydende digitale auktionsplatform, som hjælper professionelle automobilhandlere både nationalt og internationalt.[/quote]
Du skal indgå i et særdeles interessant teknologiløft i samarbejde med seks lokale udviklerkollegaer og et team af udviklere fra Netcompany.

Med reference til den projektansvarlige får du en absolut nøglerolle, hvor du indledningsvis skal arbejde med at løfte kernefunktionalitet fra den eksisterende auktionsplatform til næste generation.

Efterfølgende bliver dine projekter og opgaver en følge af den lange række af nye krav og ønsker til den nye auktionsplatform. Den nye platform bygger på en microservice-arkitektur og en nøje udvalgt udviklingsstak med Microsoft-teknologi som et bærende element.

Du indgår i en specialiseret softwareorganisation med engagerede og fagligt kompetente udviklere, hvor du primært skal programmere backend og sekundært frontend.

Læs hele annoncen her

E-supplies søger senior .NET developer, Glostrup

Har du flere års erfaring med .NET-udvikling og systemintegrationer samt en god forståelse for, hvordan IT-systemer kan understøtte kundes forretningsgange?

Kan du se dig selv tage en selvstændig rolle i et team af frontend- og backendudviklere og sikre, at dine kunder får den helt rigtige løsning til netop deres behov? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Senior Developer i E-supplies.

E-supplies søger lige nu en Senior .NET Developer med et solidt erfaringsgrundlag og høj teknisk faglighed.

Stillingen er en spændende mulighed for dig, som sætter en ære i at levere IT-løsninger i høj kvalitet, der skaber værdi for kunden, og gerne vil være med til at udvikle en mindre virksomhed i vækst.

Som Senior .NET-udvikler kommer du til at arbejde med både store og små kunder på tværs af forskellige brancher. Du deltager i workshops, sætter dig ind i kundens udfordringer og er med til at kvalificere user stories og de tekniske krav, som danner rammen for kundens løsning.

Læs hele annoncen her.

Gyldendal A/S søger .NET-udvikler som motiveres af at sikre ud­dan­nel­ses­sek­to­rens adgang til digitale læ­rings­ma­te­ri­a­ler, København

Vil du bygge videre på din udviklererfaring i et selvkørende team, som har høje ambitioner for både vores samarbejde og vores tekniske løsninger?

Der er 660.000 folkeskoleelever i Danmark. Alle dem der er brugere af vores løsninger, er afhængige af de services du skal hjælpe os med at vedligeholde og udvikle.

Det er et ansvar du både kan være stolt og motiveret af. Området har kun fået skærpet fokus med Covid-19, hvor eleverne har været meget afhængige af vores digitale løsninger.

Du bliver en del af det team, som understøtter Gyldendal Uddannelse gennem udvikling og drift af alle vores systemer til salg af vores uddannelsesprodukter og hele vores login platform. Teamet består af folk fra IT og forretningen.

Du vil blive ansat i udviklingsafdelingen, som består af 14 udviklere og arkitekter.

Læs hele annoncen her.

Accuro søger for Brunata .NET-softwareudvikler, Herlev

Vil du have stor indflydelse på opgaveløsningen, de tekniske valg og processerne – og vil du være med til at udarbejde kravspecikationer?

På vegne af Brunata søger Accuro en .NET-softwareudvikler til at udvikle en backend til IoT-infrastruktur.

Dit team udvikler løsninger til Brunatas platforme, som er bærende i hele Brunata-Zenner-gruppen.
Du vil arbejde tæt sammen med Product Owner og de andre udviklere i teamet, og sammen bestemmer I hvordan løsningen til de mange slutbrugere bliver.

Du bliver en del af et team med kompetente og erfarene udviklere, som fokuserer på kvalitet og teamwork, og som har en uformel omgangstone. Udviklerne i R&D sværger til SCRUM-udvikling. Det er derfor vigtigt, at du generelt foretrækker agil udvikling.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger senior .Net-udvikler, Roskilde

Brænder du for at udvikle geniale backend Cloud løsninger, får du spændende udfordringer i nye facetter af projektstyringsværktøjet EazyProject til +10.000 brugere.

Hos vores kunde EazyProject i Roskilde ønsker de at udvide udviklingsteamet med endnu en senior backend-udvikler, som er dygtig til at løse komplekse opgaver i C#/.Net. De har nemlig virkelig travlt med at videreudvikle og forbedre deres SaaS løsning i Cloud til tidsregistrering og projektstyring, som anvendes af en bred vifte af kunder og brancher.

Projektstyringsværktøjet EazyProject indeholder en bred vifte af funktionaliteter, både planlægning, tidsregistrering, rapportering, fakturering samt et læringsmodul EazyAcademy i én samlet løsning. Derfor vil der også være integrationsopgaver til kundens systemer - og med din gode forretningsforståelse, synes du at det er sjovt at få integrationer til at fungere optimalt.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT ApS søger .Net fullstack-udvikler til Energy Systems, Aarhus

For vores kunde Energy Systems A/S i Aarhus, søger vi lige nu en .Net Fullstack-udvikler til deres dygtige, ambitiøse og videbegærlige team.

Hvis C#, DDD, service-oriented architecture, event sourcing, CQRS, TypeScript, React og test-driven development lyder bekendt, bør du absolut læse videre.

Du behøver ikke kende alle ovennævnte teknologier og metoder. Men hvis du elsker at løse problemer og skrive kode, som er let for andre at ændre, så er Energy Systems A/S garanteret et godt sted for dig. De forventer, at du har programmeret professionelt i minimum 5 år, har indgående kendskab til C#, webteknologier og automatiserede tests.

Du vil have frie og varierende arbejdsdage med god ledelse uden en masse forhindringer og med fokus på at skabe og udvikle. Der kommer ofte gode – og mindre gode – ideer på bordet, hvor de afprøver og diskuterer nye metoder, og der er plads til både at spørge, undre sig, og finde svar.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 friske it-stillinger, som du kan søge lige nu

Har der været for meget stilstand i den karriere på det seneste? Så læs med her. Vi fundet 10 friske it-stillinger hos spændende danske arbejdspladser, som du kan søge lige nu

Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu
Så mange af de ansatte i den danske it-branche har udenlandsk baggrund
Her er 10 ledige java-stillinger, som du kan søge i din påskeferie
Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu