Artikel top billede

(Foto: Christian Wiediger Rymh)

Amazon tilbage i drift efter globalt nedbrud

Endnu et globalt nedbrud har ramt e-handelsgiganten Amazon. Platformen har endnu ikke delt detaljer om afbrydelsens årsag.

Søndag aften skete en gigantisk afbrydelse i USA, hvor Amazons tjenester gik ned i næsten to timer. Over 38.000 brugerrapporter berettede om problemer med handelsplatformens onliebutikker.

Mandag morgen havde problemerne bredt sig til resten af verden.

"Nogle kunder har muligvis midlertidigt oplevet problemer under indkøb. Vi har løst problemet, og alt kører nu gnidningsløst," fortæller en talsmand for Amazon ifølge Reuters i dag.

Indtil nu er der ikke mange detaljer om afbrydelsens årsag, da talspersoner i Amazon har afvist at svare på spørgsmål om nedbrudet.

Afbrydelsen er den anden siden slutningen af juni. Dengang oplevede brugere af Amazons onlineshop en kort afbrydelse herunder af tjenesterne Prime Video og Alexa. Dengang måtte Amazon gendanne tjenesterne.

Dengang rapportede over 6.200 brugere problemer med Amazons online-butik, mens omtrent 1.700 havde problemer med Prime Video. Og mere end 400 havde problemer med Alexa.

Heller ikke dengang ville Amazon fortælle om årsagen til udfaldet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere