Artikel top billede

(Foto: Christian Wiediger Rymh)

Amazon tilbage i drift efter globalt nedbrud

Endnu et globalt nedbrud har ramt e-handelsgiganten Amazon. Platformen har endnu ikke delt detaljer om afbrydelsens årsag.

Søndag aften skete en gigantisk afbrydelse i USA, hvor Amazons tjenester gik ned i næsten to timer. Over 38.000 brugerrapporter berettede om problemer med handelsplatformens onliebutikker.

Mandag morgen havde problemerne bredt sig til resten af verden.

"Nogle kunder har muligvis midlertidigt oplevet problemer under indkøb. Vi har løst problemet, og alt kører nu gnidningsløst," fortæller en talsmand for Amazon ifølge Reuters i dag.

Indtil nu er der ikke mange detaljer om afbrydelsens årsag, da talspersoner i Amazon har afvist at svare på spørgsmål om nedbrudet.

Afbrydelsen er den anden siden slutningen af juni. Dengang oplevede brugere af Amazons onlineshop en kort afbrydelse herunder af tjenesterne Prime Video og Alexa. Dengang måtte Amazon gendanne tjenesterne.

Dengang rapportede over 6.200 brugere problemer med Amazons online-butik, mens omtrent 1.700 havde problemer med Prime Video. Og mere end 400 havde problemer med Alexa.

Heller ikke dengang ville Amazon fortælle om årsagen til udfaldet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?