Artikel top billede

(Foto: Christian Wiediger Rymh)

Amazon tilbage i drift efter globalt nedbrud

Endnu et globalt nedbrud har ramt e-handelsgiganten Amazon. Platformen har endnu ikke delt detaljer om afbrydelsens årsag.

Søndag aften skete en gigantisk afbrydelse i USA, hvor Amazons tjenester gik ned i næsten to timer. Over 38.000 brugerrapporter berettede om problemer med handelsplatformens onliebutikker.

Mandag morgen havde problemerne bredt sig til resten af verden.

"Nogle kunder har muligvis midlertidigt oplevet problemer under indkøb. Vi har løst problemet, og alt kører nu gnidningsløst," fortæller en talsmand for Amazon ifølge Reuters i dag.

Indtil nu er der ikke mange detaljer om afbrydelsens årsag, da talspersoner i Amazon har afvist at svare på spørgsmål om nedbrudet.

Afbrydelsen er den anden siden slutningen af juni. Dengang oplevede brugere af Amazons onlineshop en kort afbrydelse herunder af tjenesterne Prime Video og Alexa. Dengang måtte Amazon gendanne tjenesterne.

Dengang rapportede over 6.200 brugere problemer med Amazons online-butik, mens omtrent 1.700 havde problemer med Prime Video. Og mere end 400 havde problemer med Alexa.

Heller ikke dengang ville Amazon fortælle om årsagen til udfaldet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere